Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Плюси покупки гарячих туристичних турів

Багато людей, плануючи майбутню відпустку, хотіли б заощадити при цьому максимум коштів. Відмінним варіантом в цьому випадку стануть так звані «гарячі тури», які досить часто пропонують своїм клієнтам туроператори. Тури подібного роду допомагають значно заощадити фінанси, оскільки в разі раннього бронювання турагенства надають знижку від 5% до 50% вартості.

До речі, вас може зацікавити незабутній отдых горящие туры, які ви можете переглянути на сайті sunvoyage.com.ua вже сьогодні!

Переваги придбання гарячих турів

  1. Низька вартість, причому, чим ближче до дати відправлення буде куплений тур, тим нижче буде його ціна;
  2. Можливість додатково отримати приємний бонус у вигляді безкоштовного відвідування пам'ятки або разового сеансу масажу (такий підхід практикують багато туроператорів з метою якнайшвидшого продажу путівок);
  3. Можливість відразу відправитися в поїздку, часовий проміжок між придбанням путівки і початком подорожі мінімальний.

Правила вигідної покупки гарячих турів

Не має сенсу йти безпосередньо в офіс туроператора, за найнижчою вартістю тур можна придбати тільки онлайн. В офісі ціна буде на порядок вище в зв'язку з необхідністю оплачувати оренду приміщення і з іншими супутніми видатками подібного роду.

Не варто купувати путівку на офіційному сайті турагенства, в цьому випадку вартість буде максимально завищена. Доцільно скористатися допомогою інтернет-сервісів, що надають порівняльну характеристику пропозицій різних туристичних агенств. Це надасть можливість вибрати найбільш зручний і вигідний за вартістю варіант.

Важливим критерієм придбання палаючого туру є сезонність. При використанні такого туру не завжди існує можливість потрапити в хороший готель або пансіонат, оскільки місця в найбільш популярні готелі розкуповуються за місяць і більше до передбачуваної дати вильоту. Але в найменш популярні у туристів сезони можна за подібною вартості отримати цілком гідний номер в готелі.

Сподіваємося, що стаття припала вам до душі. Чекайте нових публікацій.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь