Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати сигару?

Сучасні тютюнові магазини пропонують безліч різних сигар, тут можна підшукати вітолу, яка ідеально підходить під смак і гаманець курця. Однак на даному шляху нас можуть підстерігати неприємні несподіванки, для їх уникнення слід виконувати ряд простих, але дієвих правил при виборі сигари.

Все, що приховано на упаковці

Для сигар придумали безліч різних упаковок, це можуть бути дерев'яні або картонні коробки, пластикові та металеві тубуси або проста упаковка з целофану. Поважаюча себе компанія не полінується витратитися на привабливу упаковку, навіть якщо бренд вважається всесвітньо відомим. Напис Hard Rolled означатиме, що сигара скручена вручну, такі вироби цінуються більше, а показники їх якості значно вище. Іншою важливою написом на упаковці може бути Full-filler або в іспанському варіанті Tripa lagra, що свідчить про використання в якості наповнювача виключно цілісних тютюнового листя. На упаковці має бути зазначений виробник, і місцевість де вирощений тютюн. Слід знати, що місце вирощування та виготовлення може істотно відрізнятися, винятком є ​​лише гавани кубинських брендів, всі вони відносяться до категорії puro, тобто, виготовлені виключно з листя тютюну з місцевих плантацій.

До речі, вас також можуть зацікавити сигарные карты, які повинен пропонувати кожний солідний заклад. Для розробки такої чи іншої карти ви можете звернутися на сайт http://www.fd-store.com/, на якому є всі необхідні послуги.

Зовнішній вигляд сигари

Покриває сигару лист, повинен бути однорідного кольору, досить рівний без наявності задирок, які свідчать про застосування недоброякісного тютюну. Сигара на дотик тверда, але досить пружна, що говорить про її якість. Вибираючи сигару, не соромтеся її нюхати, аромат може сказати вам багато про що. Запахи трав будуть свідчити про легку м'якої сигари, а ось деревина і спеції ознака майбутньої фортеці. Колір гавани зовсім не впливає на показники її фортеці, а ось на насиченість ароматів цілком. Не варто віддавати перевагу дешевим сигар - це може стати для вас розчаруванням на все життя. Вибирати слід перевірених виробників зі світовим ім'ям, але також не забувати про наявність багатьох менш відомих компаній, якість Вітол яких, приємно здивує і порадує.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь