Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Найпопулярніші способи збільшення грудей

Груди часто називають візитівкою жінок, і не дарма. Якщо говорити про жіночу зовнішність, то груди – це ледь не перший елемент, на який звертають увагу чоловіки. Саме тому представниці прекрасної статі дуже часто переймаються про стан та розмір свого бюсту. Існує безліч методів, як збільшити груди. Деякі з них прийшли до нас з давніх-давен, разом із іншим народним надбанням, проте зараз викликають дуже багато суперечок серед дієтологів та інших спеціалістів. Інші методи, навпаки, з’явились порівняно нещодавно, із розвитком сучасних технологій та часто являються хірургічними.

Розглянемо найпопулярніші способи збільшення грудей, проте маємо попередити – не всі з них є безпечними та ефективними, тому, перед тим як використовувати будь-яку ідею та втілювати її в життя, рекомендуємо проконсультуватися з лікарем.

Народні методи - харчування

Чого тільки не пропонується з’їсти дівчатам, які хочуть збільшити розмір грудей. Народні методи радять додати до раціону більше капусти, яка нібито може змінити об’єм молочних залоз. Крім того, треба звернути свою увагу на злакові, бобові, абрикоси, моркву та навіть апельсини з грейпфрутами. Вважається, що після тривалого часу вживання таких плодів, груди дійсно збільшаться. Так це чи ні насправді – ніхто не знає, проте нічого поганого у таких продуктах харчування немає, тому можете спробувати перевірити на собі. Головне – знати міру і не переборщити, тому що харчова алергія – явище дуже неприємне.

Радикальний народний засіб – пивні дріжджі, вживаючи які нібито можна збільшити розмір грудей. В принципі, частка правди тут є – справа в тому, що пиво стимулює збільшення маси тіла, і, відповідно, молочних залоз теж.

Ось чого не радить робити народна мудрість – це зловживати сигаретами та алкоголем. Нічого доброго такі звички точно вам не дадуть, тому забудьте про них в бажанні збільшити груди.

Компреси

Інколи жінки, бажаючи збільшити бюст, робили собі компреси, використовуючи для цього огірки та домашній сир. Всі інгредієнти дрібно перемішували, і отриманої речовиною змащували груди. Позитивного ефекту, як ви розумієте, така методика не приносила, проте, нічого поганого теж не робила.

Сучасні технології

Звичайно, медицина не стоїть на місці, тому зараз людям доступні усілякі хірургічні, ін’єкційні та інші методи збільшення грудей. Проте, не кожна погодиться на такі маніпуляції, та і вартість подібних процедур може бути надто високою.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь