Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Модні весільні сукні у 2017 році

У житті кожної дівчини день весілля - це незабутній урочистий момент, коли вона постає в образі справжньої принцеси. Безумовно, головним атрибутом будь-якого весілля є сукня нареченої.

Основні модні тенденції в 2017 році

У новому році провідні модельєри запропонували широку лінійку весільних суконь. Основним колірним напрямком наступного сезону, поряд з білим, стають м'які постільні тони. У тренді, як і раніше, переважно традиційний пишний поділ сукні, також продовжують використовуватися мережива і ошатні аплікації. У будь-якому випадку, головним мотивом є жіночність і ніжність. Менш популярними в наступному сезоні стають незручні сукні-корсети. На зміну їм, провідні модельєри пропонують сукні-бюстьє, які не тільки підкреслюють красу лінії шиї і плечей, а також вигідно виділяють талію нареченої. У плані довжини, пропонуються класична в підлогу і повертається з ретро 60-х міді. Остання дуже вигідно підкреслює красу ніг дівчини.

Найпопулярніші тренди

Однією з найбільш сміливих моделей в наступному сезоні передбачається, так зване, плаття русалки. В основі цього фасону вузька спідниця, що складається з 6-8 клинів, поступово розширюється до низу. Такий силует сукні надає образу дівчини загадковість і елегантність і безумовно стане одним з лідерів в наступному сезоні. А якщо до цього плаття додати впевнену голлівудську ходу, ефект буде приголомшливим.

До речі, на сайті novias-wedding.com.ua ви можете придбати якісні весільні сукні за найвигіднішими цінами на ринку.

Наступною модною новинкою є плаття з глибоким вирізом. Ця модель для тих, хто вважає за краще декольте. Дизайнери рекомендують в цьому випадку, більш сувору зачіску, яка цнотливо врівноважує зухвалість наряду. Така модель однозначно підходить для дівчат з сильним характером.

На противагу глибокому декольте, пропонуються закриті варіанти з високим коміром. Закриті моделі представлені, як з довгими рукавами, так і з відкритими. Такі моделі виглядають підкреслено строго і елегантно, а використовувані дорогі матеріали: чудовий атлас і багаті мережива, надають образу нареченої незабутній шарм.

Інші модні напрями

Модні весільні сукні у 2017 році однозначно привернуть увагу своїми сміливими рішеннями. Крім традиційних суконь, дизайнери також пропонують брючні весільні костюми, які більш підходять для леді старшого віку або для тих, хто хоче приховати якісь недоліки фігури.

Ще один цікавий варіант - трансформується плаття, для тих, хто цінує функціональність і любить дивувати оточуючих своїм епатажем. Основа цієї моделі коротке плаття, зверху якого пристібається довга спідниця. Після офіційної помпезною частини, довгу спідницю можна відстебнути і постати в образі пустотливий дівчата.

Поряд з традиційними матеріалами, в новому сезоні модні дизайнери пропонують використовувати у весільному вбранні пір'я, банти, прозорі шифони. Сукні, прикрашені пір'ям, виглядають дуже ефектно і незвично. Не менш елегантно і урочисто виглядають сукні з напівпрозорих тканин, а в поєднанні з красиво підібраним нижньому білизною, вони виглядають дуже жіночно і еротично.

Основні тенденції весільної моди нового сезону - це сміливе повернення в минуле, це романтизм і елегантність, в поєднанні з незвичайними дизайнерськими рішеннями. Тому, вибір весільних моделей для наречених в 2017 році дуже багатий.

Широкий спектр фасонів, матеріалів і всілякої обробки зробить цей незабутній день самим зворушливим в житті будь-якої дівчини.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь