Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Німецька сантехніка - висока якість і прагматизм

Плануючи придбати сантехніку, яка була б якісною і довговічною, варто розглянути варіанти німецького виробництва.

У міру прагматичні німці завжди звертали велику увагу на функціональність продукції. Прикладом може служити сантехніка з Німеччини. Скрупульозне увагу німецьких виробників сантехніки до найменших деталей гарантує воістину досконалий продукт - надзвичайно надійний, функціональний, стильний і простий. На думку майстрів, німецькі вироби найкраще адаптовані до вітчизняної дійсності. Йдеться про якість води, нестабільності напору, можливості перебоїв з водою та ін.

Німецька сантехніка - зразок високої якості. Надійність забезпечується багатьма факторами. По-перше, якістю застосовуваних матеріалів. Взяти, приміром, змішувачі, латунь для виготовлення корпусів, тверда кераміка - для картриджів, багатошарове хромове покриття. Завдяки всьому цьому німецькі змішувачі довговічні і безвідмовні.

Зазвичай вся німецька сантехніка характеризується чіткою роботою і багатим функціоналом. Функції можуть бути незвичними, але вони покликані підвищити рівень комфорту обладнання.

Наприклад, плавно опускаюче сидіння унітазу SoftClose - оснащено вбудованими кутовими амортизаторами.

Душові кабіни і ванни німецького виробництва обладнані найдосконалішими системами гідромасажу. До останніх новин можна віднести кульгаво- і ароматерапію, масажні насадки і для тіла, і для ніг.

Кращі німецькі виробники сантехніки виробляють раковини біде, унітази не з санфаянса, а санатарно порцеляни. Для його виготовлення використовуються кращі каолінові глини. Сам же матеріал піддається більш складній обробці. Завдяки всьому цьому санфарфор щільніше санфаянса, менше поглинає вологу. Сантехніка з санфарфора менше абсорбує запахи і забруднення, що важливо для обладнання санвузлів.

Саме німцями було винайдено покриття з грязевідштовхуючими властивостями. Покриття можуть відрізнятися за складом, але за ефектом дуже схожі - на поверхні не утворюється вапняний наліт, сантехніку не потрібно постійно інтенсивно чистити, прилади довго залишаються сяючими. Верхній шар деякої сантехнічної кераміки володіє антибактеріальними властивостями - за рахунок включення до складу санфарфора іонів срібла. Ефект знезараження забезпечується без використання агресивної хімії.

Дбайливий підхід німцями до споживання води проявляється в обмеженні - 5 літрів за хвилину. Це стосується і душових систем, і душових комплексів, і окремих насадок. В унітазах також передбачений подвійний змив (3л, 6л).

Підхід до дизайну дуже спрощений - вироби прості і лаконічні, без прикрас. Німецьке сантехнічне обладнання максимально ергономічно.

Колекції складаються в одному стильовому напрямку. Це дозволяє вибрати всі необхідні предмети відразу.

Німецька сантехніка буде довго радувати користувачів функціональністю і красою, забезпечуючи необхідний комфорт.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь