Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що таке лазерна блефаропластика нижніх повік?

По очах можна дізнатися вік людини, вони є центральною точкою особи і грають головну роль, яка відповідає за його зовнішню привабливість. Час нам під силу, і на жаль, настає той період, коли з'являються зморшки, мішки під очима, набряклість і звичайні косметичні засоби вже не допомагають. Тоді приступають до більш рішучих дій, наприклад, йдуть в клініку на лазерну блефаропластику.

Блефаропластика. І що таке лазерна блефаропластика нижніх повік?

Блефаропластика - це косметична операція, яка усуває надлишки шкіри і жирові клітини в області верхніх або нижніх повік, це дозволяє скорегувати їх набряклість і мішкуватість, а також позбавити від зморшок. Часто ця операція супроводжується додатковими процедурами - це підйомом брів, щік і збільшенням навколо століття. Все це ще більше підсилює красу особи, роблячи його ідеальної форми. Про блефаропластиці найчастіше замислюються жінки зрілого віку, які вже досягли 35 років, в деяких випадках, потреба виникає набагато раніше. Існує безліч різних методик операцій, основними вважаються ті, де застосовується скальпель, тобто робляться розрізи уздовж століття і лазерна методика, де розрізи виконуються за допомогою лазера.

Лазерная коррекция век допомагає позбутися від мішків під очима, це основна проблема, через яку пацієнти вирішуються на дану операцію. Розріз виконується на внутрішній стороні століття, саме через нього лікар видаляє або перерозподіляє жирові грижі. Але не завжди, виходить виконати операцію таким чином, іноді доводиться використовувати традиційний розріз.

Лазерна блефаропластика має ряд переваг, до них можна віднести меншу кровотеча, так як лазер при розрізі тканини одночасно згущує дрібні кровоносні судини. Така операція не тільки покращує видимість для лікаря, але і зменшує час перебування пацієнта в операційній. І що не менш важливо після лазерної методики буває набагато менше набряків і синців, що прискорює відновлення після операції.

До речі, якщо вам було завжди цікаво где увеличить грудь в Киеве, ви можете зайти на сайт medissa.ua та дізнатися більш детальну інформацію.

Як би не було, але і при цій методиці є свої ризики і ускладнення. Рідко можна зустріти погіршення загального стану здоров'я, яке безпосередньо пов'язане з анестезією і хірургією, а також ризик для зору. Але такі ускладнення як сухість ока, не суттєва асиметрія, тимчасове роздвоєння можна зустріти досить таки часто.

Лазерна блефаропластика нижніх повік ефективно усуває надлишки тканин і видаляє наявні зморшки. Шкіра після операції стає молодий, має здоровий і свіжий вигляд. Цей видимий результат не вічний, його тривалість від 10 до 15 років, більш точний термін залежить від індивідуальних особливостей кожної людини. При необхідності операція повторюється.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь