Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Неймовірно легкий ноутбук LG Gram отримає оновлення

Ноутбуків вагою менше одного кілограма - одиниці, і варто зазначити, що всі вони мають досить високу вартість, що й не дивно - за портативність доводиться платити. Одним з таких ноутбуків є LG Gram, чия вага на даний момент становить 980 грамів.

Хоч він і дуже легкий, проте це все одно повноцінний комп'ютер, який можна використовувати як для роботи, так і для розваг. Продуктивні процесори впораються з більшістю завдань - як офісних, так і спеціалізованих. Наприклад, якщо ви є вебмастером, то весь потрібний софт буде працювати відмінно.

Ну а ноутбук LG Gram, за даними німецького сайту WinFuture, повинен ось-ось отримати оновлення. Нова версія стане ще легшою - 940 грамів. Крім того, будуть додані сенсор, що зчитує відбитки пальців, а також порт Thunderbolt 3/USB Type-C.

До речі, варто зазначити, що купити ноутбуки на MTA UA ви можете за найвигіднішими цінами. Швидка доставка та широкий вибір - ось які переваги інтернет-магазину Мультимедіа.

Буде запропоновано три основні моделі з різними діагоналями екранів - 13,3, 14 і 15,5 дюймів. Усередині будуть працювати енергоефективні процесори Intel Core i5 або Core i7, що базуються на архітектурі Kaby Lake, яка є сьомим поколінням процесорів Core i. Як засіб для постійного зберігання даних виступить швидкий твердотільний накопичувач, його ємність може досягати 512 Гб. Екрани зроблені із застосуванням технології IPS - це означає, що зображення буде просто відмінної якості, також слід очікувати широких кутів огляду. Ще дані дисплеї підтримують хорошу роздільну здатність - 1920х1080 пікселів, воно дасть необхідну чіткість зображення.

Крім того, є обов'язкові бездротові модулі - Wi-Fi (802.11ac) і Bluetooth 4.0. Ну а роз'єм HDMI здатний виводити на зовнішні екрани відео з високою роздільною здатністю 4К.

Як очікується, офіційно оновлений ноутбук нам покажуть в рамках виставки CES 2017, яка стартує на початку наступного року в Лас-Вегасі. Цікаво буде дізнатися, яку вартість призначать оновленому ноутбуку, і коли стартують продажі.

Нагадаємо, що перше покоління ноутбуків LG Gram так офіційно і не надійшло в продаж в Україні, хоч в інших країнах ці пристрої користуються неабиякою популярністю. Причиною, мабуть, стала висока ціна - найдешевший ноутбук серії коштував 1000 доларів, а найдорожчий 1700 доларів. Проте, у нас стають все популярнішими ноутбуки і з цієї цінової категорії, тож сподіваємося, що оновлену лінійку компанія таки привезе в нашу країну.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь