Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Імплантація зубів

Двоетапна класична імплантація в наші дні поступово відходить на другий план, поступаючись місцем експрес-імплантації. Ця нова технологія має солідної швидкістю реконструкції естетичної складової і здатна повністю відновити жувальну функцію. Вона мало травматична і має не тривалий реабілітаційний період. При експрес-імплантації пацієнт починає повноцінно пережовувати їжу вже на другий чи третій день після операції.

Имплантация зуба в Risu з одночасним завантаженням є одним з найпоширеніших і затребуваних видів експрес-імплантації. Вона дозволяє реконструювати значну кількість зубної тканини, починаючи від одного зуба і закінчуючи цілою зубної групою. Протезна конструкція закріплюється на імплантатах на третій або четвертий день після їх монтажу. Унікальність даної методики полягає в тому, що при її використанні стоматолога не доводиться нарощувати кісткову тканину в 90% випадків. При цьому пацієнт отримує привабливі штучні зуби і практично відразу може повноцінно пережовувати їжу.

Даний вид імплантації передбачає використання особливих імплантів хай-тековской системи «ROOTT». Ці вироби закріплюються в глибинних і супертвердих шарах кісткової тканини, які називаються «базальними» і «бікортікальнимі». Дані шари кісткової масиву атрофуються і розсмоктуються значно довше, ніж верхні шари після втрати людиною природних зубів.

Імпланти, призначені для технології імплантації з негайною завантаженням, лікар монтує відразу після вилучення з ротової порожнини хворого або сильно зруйнованого зуба. Ексклюзивна і новаторська конструкція, а також спосіб монтажу, дають можливість стоматологу-імплантолог надійно і міцно фіксувати вироби в глибині щелепної кістки. Тому ймовірність їх зміщення практично дорівнює нульовій позначці.
Імплант і перехідник (абатмент) в даній системі є інноваційним цілісним і нерознімним пристроєм. Воно розміщується в кістковій структурі через десновую тканину шляхом здійснення проколу.

При цьому імплантолог не доводиться розрізати тканини. В результаті перехідник підноситься над яснами і є видимою верхівкою імпланта. Через два дні лікар монтує незнімну протезну конструкцію, яка додає стійкості імплантам і рівномірно розподіляє серед штучних і природних зубів жувальну навантаження. Якщо реконструюється один зуб, то, поки триває процес остеоінтеграції, його спеціально звільняють від жувальної навантаження шляхом виведення з прикусу. В результаті імплантант, який тільки що встановили, не перевантажується.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь