Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги відеобуклетів

Відеобуклети в даний час тільки починають розвиватися, тому саме час бути в курсі останніх технічних новинок і показати свою компанію як компанію вищого порядку. Зовні вони нагадують звичайні листівки, однак вони начинені вбудованим надтонкою екраном, який може програвати формати відео.

І в цій статті ми розглянемо основні переваги такого інноваційного способу реклами для просування компаній як відеобуклети.

По-перше, наявність відеобуклета - це показник того, що Ваша компанія гідна поваги, компанія вищого рівня. Відеобуклет покаже, що Ви вмієте нестандартно мислити і презентувати себе - замість звичайної листівки Ви вибрали відеозображення.

По-друге, видеобуклеты з роликом про компанію наочно продемонструють переваги Вашої компанії серед конкуруючих фірм. Відеобуклет дозволить Вам ефектно виділитися і бути одним з перших у використанні такого типу самопрезентації.

Також відеобуклет є непоганим зразком для впливу на потенційного клієнта. Саме вплив на рівні візуалізації, тактильності і, наприклад, слуху, дуже сильно впливає на того, хто дивиться рекламу. Тому такий спосіб допоможе залучити нових клієнтів, бренд з таким інноваційним підходом запам'ятовується краще, а число замовлень тільки збільшується.

Крім того, саме відеобуклети допоможуть донести інформацію по максимуму. Уявіть, скільки тексту Ви можете вмістити в звичайну паперову брошуру? Або зовсім небагато, або багато, але дрібним і нелегким для читання шрифтом. А ось відеобуклет дозволяє записати ролики, які можуть тривати до двох годин. Звичайно, відеоролики загальною тривалістю до двох годин можуть донести максимально точну і розгорнуту інформацію, піднести свою компанію якнайкраще.

До речі, відеобуклет - це ще і деяка економія на рекламі. Тільки один інноваційний гаджет-буклет буде проглядатися людьми і що називається передаватися з рук в руки. Людей завжди цікавить нове в плані технічних новинок, а такого роду відеобуклет і зовсім буде в новинку. Тому відеобуклети можуть похвалитися тим, що реклама компанії буде поширена швидко і достовірно. Тоді як паперові видання точно не володіють такою силою маркетингу.

Таким чином, відеобуклети - це, дійсно, продуктивне і ефективне просування Ваших бізнес-ідей! Сподіваємося, що зі статті ви дізналися для себе щось нове, тож будемо раді, якщо ви поділитеся посиланням на матеріал зі своїми близькими людьми в соціальних мережах.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь