Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ремонт квартири під ключ - економія часу і грошей

Довірити ремонт під ключ професіоналам для Європи - цілком звичне явище. Та й в будь-якій розвиненій країні житель з будь-яким достатком вважає за краще не витрачати свій вільний час на ходіння по будівельних магазинах, не вивчати безліч літератури в пошуках інструкції по установці сантехніки і так далі.

Ремонт квартир по ключ - це відмінний спосіб заощадити час і гроші. Головне, щоб уникнути неприємних сюрпризів, ретельно підійдіть до вибору компанії, яка виконуватиме роботи. Основний плюс такого рішення - комплексне обслуговування. Як правило, будівельні компанії пропонують відразу весь спектр робіт, заходячи на об'єкт однією бригадою. Все починається з проектування і закінчується здачею готового проекту, а вам залишається тільки перерізати вигадану червону стрічку.

Крім усього іншого, ви рятуєтеся від потрібної паперової тяганини і витрати часу в державних органах. Навіть сама суттєва зміна планування тягне за собою дозвіл, отримати яке не завжди просто. Навіть елементарне відключення труб вимагає походу до сантехнікам, обслуговуючим будинок.

При ремонті під ключ всі ці клопоти беруть на себе будівельники. А ще він вигідний тим, що, як правило, включає весь діапазон робіт: від вирівнювання стін з стель аж до поклейки шпалер та установки дверей з вікнами.

Такий варіант ремонту ідеально підійде для тих, хто тільки купив квартиру в новому будинку. У цьому випадку досить часто готові тільки стіни. Такі послуги будуть доречні при покупці житла на вторинному ринку. Причому капітальний ремонт квартир в Алматы в певній мірі - навіть більш вигідний варіант, адже вам не доведеться знімати шпалери, які не подобаються, або міняти двері.

Ціни на ремонт під ключ в більшості випадків залежать від обсягу виконаних робіт, а також від цін на матеріали. Багато хто вважає, що ремонт під ключ - це витратна справа. Таку думку помилково, адже проект розробляється в першу чергу, виходячи з можливостей клієнта. Щоб ціна ремонту не здалася надто високою, проект потрібно попередньо узгодити з будівельниками. Краще, якщо ціни будуть завчасно погоджені на папері, щоб потім вони несподівано не виросли. Досвідчені фахівці завжди знають і можуть порадити, на чому краще зекономити, а де економити не можна. Роботи будуть проведені з дотриманням всіх нормативних актів. Прибирання після ремонту теж може входити в комплекс виконаних робіт. Ця послуга досить високо затребувана на сьогоднішній день.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь