Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо кришталеву люстру

Ви хочете підкреслити свій смак? Хочете вважатися у знайомих людиною, що знає толк в дизайні? Але, в той же час, мрієте, щоб удома було комфортно і затишно? Тоді вам треба задуматися над вибором освітлення. Вченими доведено, що при вході в кімнату, перше, на що гість не зумисне звертає увагу - це колір навколишнього оточення і ілюмінація. Погодьтеся, від освітлення залежить те, як сприйме ваш відвідувач кімнату в цілому.

Що вибрати з безлічі пропозицій?

Відповісти на це питання дуже легко! Вам потрібна кришталева люстра (або світильник, якщо це спальна кімната). Мало того, що вона підкреслить смак власника, додасть кімнаті крапельку аристократичності і чарівності, вона не «вкраде» у численних ламп ні крапельки світла, а тільки примножить його! Не дарма в 19 століттях в багатих і впливових будинках, де проходили бали, перевагу віддавали саме кришталю. Згадаймо, наприклад, роман Л.Н. Толстого «Війна і мир», згадаємо театр - улюблене місце жителів Москви, згадаємо оброблені оксамитом стіни, кришталеві люстри, ставних дам і чоловіків...

Де дістати якісну кришталеву люстру?

Розкіш, яку тепер легко собі дозволити, не треба нізвідки «виписувати», як це відбувалося б раніше. Досить ввести запит в будь-якій пошуковій системі «інтернет-магазин світильників», і ви знайдете интернет-магазин люстр Люминари. На сьогоднішній момент провідним виробником кришталевих виробів високої якості є чеська фірма Preciosa.

Що мені потрібно знати про цю фірму?

Відомо, що люстри Preciosa виробляються в місті Каменицки Шенов ще з 1724 року. Ця фірма, можна сказати, професіонал у своїй галузі. Крім люстр, вони виробляють намистини, шатон, біжутерійние камені. Клієнти Preciosa - театри, музеї, палаци, готелі.

Я вибрав фірму, але як визначитися з розміром / формою та ін?

Немає сумнівів, що кришталеві люстри - показник розкоші і смаку... Але якщо тільки вони правильно вибрані і підібрані до інтер'єру.

Кілька правил:

Великих приміщень (більше 80 кв.м.), призначеним для проведення урочистих заходів, банкетів, безсумнівно підійде люстра великого розміру з загостреним кінцем (як правило, стелі в таких приміщеннях високі). До речі, дизайнерські люстри можна придбати на сайті http://luminary.com.ua/catalog/dizajnerskie-lyustry.

Ви збираєтеся купити люстру в будинок? (Мається на увазі невеликий котедж, інакше вам доведеться повернутися до п.1) Зазвичай, господарі зупиняються на віталень. Значить, люстру можна вибрати середнього розміру і без загостреного кінця. У будинку (тільки якщо він не схожий на президентський), краще не створювати враження химерності через занадто великих обсягів люстр і не скорочувати простору.

Купуєте люстру в квартиру? Я думаю, якщо ви уважно прочитали попередні пункти, то зрозуміли: розмір - маленький, невеликий, не загострена (без великої кількості звисаючих вниз «хрусталей»)

Ще один варіант - вибір світильника для спальні. Необов'язково брати «що побільше», тому що, як уже говорилося на початку статті, кришталь тож буде посилювати світло від лампи.

Трохи підсумків

Звичайно, наявність у вас в інтер'єрі кришталевої люстри не тільки почеркнет витончений смак власника, а й допоможе «не зіпсувати зір», тобто не вкраде ні кванта світла у висвітлюють ламп. Оскільки це «дороге задоволення» (так-так, хороший смак - справа не дешева), підійти до вибору кришталевої люстри або світильника потрібно з повною відповідальністю. Якщо кошти дозволяють, можна вибрати фірму Preciosa, їх дизайнери не можуть помилятися!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь