Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги покупки житла в новобудові

Купівля власного житла - серйозний і важливий крок практично для кожної людини. Критерії вибору квартири можуть бути різними, але є кілька стандартних пунктів, наприклад, гарне планування житла, зручна транспортна розв'язка, розвинена інфраструктура району розміщення нерухомості.

Кожен бачить для себе певну вигоду від придбання саме такого виду житла.

Однак багатьом потенційним покупцям багато в чому невідома принципова різниця квартири в новобудові і пропозиціями на вторинному ринку житла.

Нові технології будівництва та цікаві проекти роблять будинки не тільки привабливими зовні. Зручне готове планування або можливість зайнятися ним самостійно, нові справно працюючі комунікації, світлі і чисті під'їзди - все це незаперечні плюси первинного ринку квартир та ЖК під Києвом.

Не варто скидати з рахунків і психологічний фактор, коли господар житла є першим його власником і в новій квартирі до нього ніхто не жив. Початкове облаштування квартири за власними вимогами схиляє до придбання саме такого житла.

Але найбільш важливим, на думку експертів і фахівців в цій області є легкість оформлення юридичних документів на таку квартиру.

Житло без так званих темних плям і неприємних сюрпризів з чистою юридичної історією - відмінне вкладення капіталу, до того ж витрачені кошти можуть бути значно меншими, ніж у випадку покупки квартири на «вторинці».

В даному випадку не варто забувати про економію на комунальних платежах, а це зараз важливий аргумент, та й сума економії досить істотна, так як практично всі престижні новобудови Києва (http://agam.kiev.ua/), Одеси та інших міст України є енергозберігаючими.

Якщо ви повністю впевнені в надійності і репутації забудовника, тоді краще інвестувати кошти на початковому етапі будівництва, оскільки ціна квартири в тільки що почався зводитися будинку буде вполовину дешевше ніж вартість її в той час, коли будівництво буде повністю закінчено і будинок зданий в експлуатацію.

Сподіваємося, що стаття вам сподобалася і ви почерпнули з неї для себе багато цікавої та корисної інформації. Діліться посиланням на цю сторінку з своїми друзями та родичами, які також хочуть бути в курсі!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь