Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Види автоматичних воріт і їх особливості

Все частіше люди традиційним воротам воліють автоматичні, адже вони забезпечують надійний захист приміщення і території від зазіхань зловмисників. Але це далеко не єдина їхня гідність. Багато людей вибирають їх за зручність -відкрити ворота можна прямо з салону автомашини. Існує кілька їх видів, важливо вибрати серед них найбільш підходящий.

Для чого варто поставити автоматичні ворота

У кожного з видів своя специфіка, але є і загальні якості, серед них:

  1. Невисока теплопровідність, це має значення, якщо ворота захищають приміщення, оскільки дозволяють мінімізувати втрату тепла. Завдяки цьому можна непогано заощадити.
  2. Захист від вуличного шуму.
  3. Не має потреби у вільному просторі перед воротами, яке можна використовувати з більшою користю.

На випадок виникнення аварійних ситуацій в воротах будь-якого типу передбачається можливість ручного управління стулками.

До речі, тут ви можете замовити встановлення якісних воріт за найвигіднішими цінами на ринку.

Секційні ворота

Це найпоширеніший різновид автоматичних воріт. Їх можна застосовувати навіть в тісних приміщеннях - для того, щоб відкрити отвір, полотно піднімається по напрямних. В результаті воно збирається під стелею, не займаючи додаткової площі. Взимку ж не доведеться розгрібати замети.

Ще один плюс - така система не завдає шкоди автомашині, відсутній ризик того, що стулка ненавмисно зачепить кузов. Крім того, конструкція має підвищену стійкість до зломів. Виробляються ворота з сендвіч-панелей, між ними розміщується утеплювач. Такі конструкції використовуються простими автовласниками і в якості промислових воріт

Рулонні ворота

До складу подібної конструкції входить декілька обов'язкових елементів:

  1. Полотно, що складається з панелей (матеріал - алюміній).
  2. Вал, на який полотно накручується.
  3. Захисний короб.

Для поліпшення теплоізоляційних якостей простір між алюмінієвими смугами заповнюється пінополіуретаном. В результаті рулонні ворота можна встановлювати як з боку фасаду, так і в приміщенні. Основними позитивними якостями подібних конструкцій є їх компактність і можливість виробництва воріт будь-якого розміру. Тому застосовуються вони в приватних гаражах, великих промислових комплексах і т.д.

Існують і інші види автоматичних воріт - відкоти. Варто встановити такі конструкції, щоб забезпечити собі комфорт і зручність, а також надійно захистити ділянку або гараж від злочинців.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь