Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В Україні вже можна купити смартфон Meizu M5 Note

Компанія Meizu повідомила про те, що в нашій країні стартують продажі нового прогресивного смартфона даного виробника - на цей раз це Meizu M5 Note. Його відрізняє не дуже висока вартість, однак при цьому присутній корпус з металу і досить ємна батарея - на 4000 мАг.

В Україні можна буде придбати модифікації, що володіють 3 Гб ОЗУ і 16/32 Гб ПЗУ. Їх вартість відповідно становитиме 7 990/8 990 гривень. Можна вибрати і колір корпусу - є три версії: сіра, золотиста і срібляста. Всі вони повинні бути доступними в магазинах вже зовсім скоро. Хоч буде відчуватися дефіцит найпопулярнішої колірної версії, яка визначиться вже через декілька тижнів після старту поставок.

Що стосується докладних характеристик та особливостей, то у Meizu M5 Note є досить великий екран з діагоналлю 5,5 дюймів, його роздільна здатність - досить хороша, 1920х1080 пікселів. Є фірмова домашня кнопка mTouch 2.1, в яку також вбудований вже звичний сенсор для відбитків пальців. Обидві камери мають цілком стандартну роздільність - основна в 13 мегапікселів, фронтальна - в 5. Ну а серцем смартфона є процесор MediaTek Helio P10, у нього вісім потужних обчислювальних ядер, а працює він на тактовій частоті 1,8 ГГц. У чіпсет вбудований і непогани графічний прискорювач Mali T860.

У міжнародній продажу також є версія смартфона з 4 Гб ОЗУ і 64 Гб ПЗУ, однак до нас вона, на жаль, не приїхала. Але зате у всіх варіацій є слот для карт пам'яті microSD до 128 Гб, так що внутрішню пам'ять завжди можна буде розширити.

Крім того, є практично стандартна в наш час можливість працювати з двома SIM-картами. Є і модуль LTE з VoLTE. Інші модулі теж присутні - це і швидкісний Wi-Fi (802.11 a / b / g / n), що працює на тактових частотах 2,4 / 5ГГц, і Bluetooth 4.0+ LTE, і GPS / A-GPS / ГЛОНАСС. Ну а для любителів орієнтуватися по сторонах світу передбачений цифровий компас. Операційна система, правда, не найновіша - Андроїд 6.0 Marshmallow, поверх неї - фірмова оболонка flyme 6 полный обзор якої ви можете переглянути у відео, яке знаходиться під статтею. Габарити пристрою - 15,4 х 7,6 х 0,81 см, важить вона 175 грамів.

Китайські смартфони Meizu останнім часом взагалі дуже популярні, так як вони коштують не так вже й багато, але пропонують відмінні характеристики і якість.

Сподіваємося, що стаття вам сподобалася і ви почерпнули для себе більше інформації про цей смартфон від виробника Meizu. Діліться посиланням на цю сторінку з своїми друзями та родичами в соціальних мережах, щоб вони також були в курсі і чекайте на нові новини зі світу техніки вже зовсім скоро!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь