Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати велосипед?

За останні роки популярність велосипедів сильно зросла. Люди почали більше піклуватися про своє здоров'я, крім того, велосипед - це безкоштовний засіб пересування, яке не потребує будь-якiй формi суворо палива. Про користь двоколісного друга можна написати окрему статтю, і якщо ви визначилися з тим, що точно хочете велосипед, вам це не цікаво. Вам потрібно зрозуміти, які є велосипеди в сучасних магазинах і як вам правильно вчинити з бюджетом на покупку. Ціни на різні моделі можуть відрізнятися кардинально, а на вигляд багато велосипедів можуть здатися вам дуже схожими. Все це може ввести новачка в оману.

Що з себе являє ідеальний велосипед?

  1. Легкий каркас, який в разі потреби ви зможете нести на собі.
  2. Висока міцність, яка убезпечить вас від непередбачених ремонтів.
  3. Стійкість і керованість. На дорозі ви повинні відчувати себе комфортно і вільно, щоб легко їздити по вузьких гірських стежках або по міських вулицях.
  4. Доступна вартість. Перед походом в магазин ви завжди розраховуєте на певну суму і хочете знайти за ваш бюджет найкращий варіант.
  5. Зовнішній вигляд, який підходить вам за смаком. Обрана модель повинна вам сподобатися, щоб ви змогли отримувати справжнє задоволення від їзди.

Обов'язково враховуйте той факт, що велосипед періодично потрібно буде ремонтувати. Тому вибирайте моделі з доступними запчастинами. Крім цього, вам знадобляться аксесуари, які можна придбати на сайті ardis-bike.com.ua/ru/aksessuary/1215 за вигідними цінами.

Чи можна знайти ідеальний варіант?

Навіть найдорожчі моделі велосипедів призначені для певних цілей. Наприклад, для їзди по бездоріжжю і болотах потрібні широкі шини, жорсткий протектор, міцність і високий просвіт. Але швидко їздити в місті на такому велосипеді не вийде з-за опору покришок. Швидкісні моделі взагалі не справляються з грунтовими дорогами, тому тут потрібен компроміс. Вирішіть для себе, як саме ви будете використовувати велосипеды Ардис і з якою метою. Звідси і відштовхуйтеся.

Якщо вам потрібно транспортний засіб - купуйте міської або дорожній велосипед. Для тренувань тільки спортивні моделі. Гірські велосипеди розраховані на ґрунтові дороги, а ось для їзди по асфальту використовують шосейні моделі.

Коли ви визначилися з типажем, потрібно вирішити питання виробника і вартості. Бюджетні моделі підходять тим людям, які планують іноді прокотитися по парку або відправитися в міні-похід. Це сталеві рами і найпростіші китайські виробники. Моделі середньої вартості вже мають алюмінієву раму і дискові / механічні гальма. З ними можна відчувати себе комфортніше і надійніше. Велосипеди високу вартість підходять для професійного заняття спортом.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь