Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що краще для килима: хімчистка чи прання?

Рано чи пізно настає момент, коли стає ясно: вашому килиму безумовно необхідні комплексні очисні заходи. Робити це в домашніх умовах - досить трудомістким і малоефективно. Тут то і приходять на допомогу фахівці клінінгової компанії «Bellissimo», які із задоволенням допоможуть вам вирішити проблему.

Залишається вирішити лише одне питання: що краще для килима, - хімчистка або прання? Який спосіб віддати перевагу для максимально ефективного очищення саме вашого килимового виробу? У цій статті ми розповімо про те, чим відрізняються ці два способи і які існують у них «підводні камені».

Як фахівці з великим стажем роботи в даній області, ми можемо з упевненістю сказати, що в прання варто віддавати ті килими, які або безнадійно зіпсовані (старі сильні забруднення), або килими, що не злиняють і не деформуються під час процесу прання. Але, скажіть, хіба ви впевнені в тому, що саме ваш килим не зміниться після прання, не втратить свій колишній вигляд, форму і колір? Жоден власник килима не зможе дати такої гарантії. Саме тому оптимальним видом очищення килима є саме хімчистка.

Хімчистка килимів від «Bellissimo» eco-chistka.com.ua - це відмінний результат, який складається з декількох обов'язкових складових:

  1. - фахівці виїдуть до вас додому для визначення ступеня та виду забруднень;
  2. - підберуть оптимальний метод хімчистки, який буде найбільш ефективний і безпечний саме для вашого виду килимового виробу;
  3. - визначать, якими саме засобами, що чистять варто провести чистку для видалення всіх плям;
  4. - скористаються професійним обладнанням, яке забезпечить максимальний результат.

Таким чином, скориставшись послугою хімчистки килимів від клінінгової компанії «Bellissimo», ви отримаєте відмінний результат: ваш килим позбудеться від забруднень, як всередині волокон, так і зовні! І ваше килимове виріб знову стане незаперечним прикрасою будинку!

Підводячи підсумок і відповідаючи на питання, що краще для килима: хімчистка або прання, ми можемо дати однозначну відповідь, - звичайно хімчистка! Якщо у вас залишилися які-небудь питання, або ви сумніваєтеся в своєму виборі, - зверніться до фахівців компанії. Ми завжди готові відповісти на будь-які питання, що цікавлять!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь