Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Автомобільні перевезення вантажів - переваги та недоліки

Сучасні ринкові відносини складно собі уявити без вантажоперевезень. Між містами і країнами відбувається постійний товарообмін, тому в послугах логістичних компаній потребують практично всі великі і невеликі фірми.

Найпопулярнішим видом вантажоперевезень є автоперевезення, і це не випадково, адже автомобільні перевезення вантажів мають масу переваг.

По-перше, висока швидкість доставки. Ця характеристика є переважною, завдяки тому, що перевозки автомобильные не мають на увазі ніяких додаткових операцій, наприклад, перевалки, сортування контейнерів, розвантаження і вивантаження. Таким чином, замовник економить масу часу і коштів.

По-друге, можливість планування або затвердження маршруту самим відправником. Маршрут проходження вантажу можна скласти найбільш гнучким і зручним способом, щоб уникнути можливих ускладнень під час шляху. Також час відправки і доставки вантажу регулюються замовником, що дуже зручно, адже в цьому випадку, терміни завжди будуть дотримані.
По-третє, замовник може отримувати інформацію про місце знаходження вантажу в режимі реального часу, завдяки новітнім засобам супутникової навігації.

Цікавим і зручним фактом є те, що замовник самостійно може вибрати потрібний йому транспорт, щоб відправити на ньому свій вантаж. Причому вантаж цей може бути негабаритним.
Також, використовуючи международные автомобильные перевозки грузов від компанії dsv.ua, можна доставити вантаж безпосередньо «від дверей до дверей», уникнувши при цьому додаткових витрат на тимчасове зберігання вантажу, вантажно-розвантажувальні роботи, додатковий транспорт і витрат.

Звичайно, автомобільні перевезення вантажів мають і власні недоліки, до яких можна віднести обмеження по масі вантажу, пов'язані з максимально допустимою вантажопідйомністю обраного автотранспортного засобу, складнощами з перевезенням вантажу в зимовий час в деяких регіонах, а також більш високою вартістю автоперевезення на далекі відстані, по порівняно з іншими типами вантажоперевезень. Однак ці недоліки не роблять автомобільні перевезення вантажів менш популярними, і ними продовжує користуватися переважна більшість компаній, які цінують швидкість доставки, зручність подібних перевезень і комфорт для самого замовника.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь