Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як легко та швидко вибрати кросівки

Кросівки давно вже стали невід'ємною частиною нашого повсякденного життя. Спробуйте знайти людину, у якої в гардеробі взуття нема хоча б однієї пари кросівок. Адже чоловічі та жіночі кросівки підходять до багатьох стилів одягу, особливо якщо ви одягаєте джинси. У сучасному світі все сильніше починає виявлятися мода на здоровий активний спосіб життя. Люди починають багато ходити пішки, займатися в спортзалі, частіше виходять на пробіжки і просто на вправи поряд з турніками у дворах і парках. Для кожного з цих родів занять потрібно підібрати відповідні кросівки. Ця стаття допоможе вам в усвідомленні того, як правильно вибрати кросівки.

Перед тим, як купити нові кросівки обов'язково варто визначитися з їх головним призначенням. Як би далеко не зайшли дизайнери і конструктори нових моделей кросівок світових брендів в своїй універсальності, але, на жаль, кросівок на всі випадки життя не добереш. У кросівках для фітнесу нормально не побігаєш, можна пошкодити ступню через погану амортизації підошви, а в кросівках для бігу нормально не позаймаєшся, так як в них погано фіксується нога.

Бігові кросівки, які ви можете придбати на https://extremstyle.ua/ua/catalog/krosivky, повинні мати хорошу амортизацію, бути легкими і мати гарну повітропроникність. Вони відрізняються від інших жорсткою п'ятковою частиною для фіксації п'яти всередині кросівка і просто зобов'язані володіти хорошою амортизацією. Все це потрібно для того щоб бігунові було комфортно, ну і звичайно ж, щоб мінімізувати ризик отримання травми під час активного заняття спортом.

Кросівки для фітнесу схожі на бігові по характеристикам, але за формою вони трохи вище. У кросівках для фітнесу носок трохи вище п'яти, що забезпечує гнучкість і стійкість при різких перекатах.

Чим відрізняються тенісні кросівки від інших найбільше, так це в стійкості при бічних розворотах і переміщеннях. Для них характерна широка підошва і потужна задня частина кросівка. У моделі тенісних кросів виробники часто додають сіточки для підвищення повітропроникності.

Баскетбольні кросівки найвищі і найважчі. Вони повинні добре фіксувати ногу і повинні мати найкращу амортизацію. Баскетбольні кроси виготовляються з упором на зниження травм при різких рухах.

Футбольні кросівки менше всіх нагадують звичайні класичні кроси. На підошві таких кросівок повинні бути шипи. Вони не високі і легкі. Але при цьому вони повинні бути дуже міцні, щоб витримувати удари по м'ячу. Шипи на футбольних кросах допомагають створити додаткове зчеплення з поверхнею під час гри на слизькому полі. Завдяки шипів на кросах Ви будете відчувати себе впевнено при грі не тільки в суху погоду, але і під проливним дощем!

Для використання кросівок в якості повсякденного взуття найкраще підійдуть високі кроси або ж якісно зшиті кеди. Кеди слід вибирати найвищої якості виходячи з матеріалу покриття, якості крою та шиття взуттєвої тканини.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь