Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати сучасний смартфон в 2017 році

Далеко не кожен користувач постійно стежить за новинками ринку смартфонів. Але коли приходить час купувати новий телефон, потрібно ознайомитися з тим, які сучасні смартфони сьогодні найбільш потужні і продуктивні, і за якими критеріями краще вибирати нову модель. Ця стаття не є звичайним рейтингом або оглядом нових гаджетів. Ми вирішили допомогти вам зробити правильний вибір самостійно, просто зупинившись на найбільш значущих характеристиках і функціях, на які варто звернути увагу в першу чергу.

Як ви будете використовувати смартфон

Перш ніж купити новий телефон в інтернет магазині телефонів, визначтесь - що ви хочете отримати від мобільного пристрою, які функції вам необхідні. Вам потрібна найпростіша модель в якості звичайної «дзвонилки», або потрібен потужний пристрій з високою продуктивністю? Чи плануєте використовувати смартфон для отримання якісних фотографій? Любите слухати музику або переглядати відео на екрані гаджета? Потрібен апарат з підтримкою сучасних технологій, таких як дактилоскопічний метод ідентифікації власника і NFC для максимально швидкого і простого з'єднання з аксесуарами?

Сучасний ринок мобільних девайсів пропонує широкий вибір пристроїв, які влаштують кожного користувача, залежно від пропонованих вимог і запланованого на покупку бюджету.

Іноді користувачі не приділяють уваги матеріалу корпусу, з якого виготовлений смартфон. Але давайте коротко зупинимося на тому, з чого може бути зроблений корпус сучасного девайса? На ринку представлені пристрої з металу, пластику або скла.

Пластик

Найбільш поширений матеріал при виготовленні корпусів смартфонів. Практичний і недорогий, відрізняється відмінними експлуатаційними властивостями. Більш практичними є матові моделі. Глянцевий пластик, хоч і виглядає більш ефектно (на прилавку магазину), але дуже швидко поверхня покривається відбитками і подряпинами.

Метал

При виготовленні корпусів для гаджетів найбільшого поширення набули сплави алюмінію. Апарати в металевому корпусі виглядають дорожче і ефектніше. Такі моделі більш надійні, і менш схильні до деформації корпусу.

Скло

Застосовується або загартоване скло, або модифікації з високим ступенем опірності до механічних пошкоджень. Практично у всіх сучасних моделях таке скло використовується в якості ефективного захисту дисплея. Однак є моделі, в яких зі скла виконана і задня панель. Виглядає такий апарат красиво, але в його експлуатаційних характеристиках є сумніви. Наскільки зручно буде працювати з моделлю зі слизького скла, і як апарат переживе механічні навантаження при випадковому падінні, здогадатися не складно.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь