Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати мийку з каменю

Як усі ми знаємо, мийки це звичайні раковини, які використовують для повсякденної експлуатації на кухні. Зазвичай ми зустрічаємо мийки які зроблені зі стандартних для них матеріалів, такими є фарфор або та ж нержавіюча сталь. Але не так давно на ринок вийшов новий матеріал - це камінь. Його вважають дуже практичним!

Зростання популярності раковин з каменю, пояснюється тим, що люди хочуть зробити свій будинок більш затишним завдяки цим кухню-лабораторію, а так само зробити його неординарним. Але у каменю дуже серйозні мінуси, крім великої ваги, так само велика ціна. Але ось з боку краси і затишку їм просто немає рівних.

Так ось, можливо ви почали шукати відповіді на запитання як правильно вибирати мойку из искусственного камня купить? Зараз ми надамо корисну інформацію, яка посприяє вашому вибору мийки.

Матеріали

У виробництві кухонної раковини часто використовуються такі матеріали як: граніт, мармур, онікс, травертин і «мильний камінь». Такі раковини «вирубують» з великого шматка каменю, а так само бувають що з'єднують окремі плити. Відразу стає ясно, що таку раковину не кожен зможе придбати, так так її створення вкрай трудомісткий процес. Але і для масового покупця, виробник робить раковини з штучного каменю, так само їх називають «композитними». Зовнішній вигляд відмінностей майже не мають, в порівнянні з натуральним каменем, та й якщо порівняти характеристики, то в деяких параметрах, штучний камінь навіть переважає над своїм однолітком.

Як матеріал для виробництва раковин використовується суміш з крихт кварцу, граніту, так само там присутній скловата (80%), а для того що б це все зв'язати і надати бажану міцність, використовують акрил (20%).

До переваг кам'яних мийок можна приписати те, що вони виробляються з таких матеріалів, які просто не проводять електричний струм. Це дуже серйозний аспект безпеки, так як треба враховувати високу вологість приміщення де буде стояти мойка угловая, а так само якщо згадати що там багато електричних предметів і агрегатів. Крім усього цього так само не варто забувати про подрібнювач відходів в раковині, який так само треба підключати до мережі.

Також, штучний камінь дуже надійний в плані впливу і здатний витримати серйозні навантаження. Така раковина не боїться високих температур і різких перепадів. Вм'ятини і вигини ви просто ніколи не побачите, особливо якщо йдеться про цільних раковинах. Однак і тут є слабке місце - це кислота. Якщо вона потрапить на поверхню, то залишить досить-таки хороші сліди, які виводити досить трудомістким.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь