Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості друку банерів

Банер - це вид зовнішньої реклами, він являє собою смугу тканини з атмосферостійкими властивостями, з кріпленнями у вигляді тросових конструкцій. Вони кріпляться на стовпи або фасади будинків, також їх використовують для внутрішніх рекламних стендів, наприклад, в торгових центрах. Їх полотно має високу стійкість і не вимагає спеціального облуговування, може бути довжиною від 1 до 100 метрів. Невисока вартість банера і великий вибір форматів роблять його популярним серед клієнтів. Його можна використовувати від одного до трьох років, наприклад, для декорування глухих бічних фасадів. Ще одна перевага банерів - нескладний монтаж.

Що спільного між банером і постером

Банери відрізняються по щільності тканини, якщо планується розміщення в місці, де немає сильного вітру, то можна використовувати тонке полотно. Також є полотно середньої і високої щільності. Залежно від призначення буває зовнішня і інтер'єрний друк. Печать баннеров в киеве виконується за допомогою широкоформатного друку. Такий варіант використовують не тільки для створення рекламних банерів, але і для створення зображень на полотні. Їх оформляють як картини і використовують для прикраси інтер'єру.

Друкують зображення на синтетичних і натуральних тканинах, таких як льон, бавовна, використовують міцне полотно хороших сортів. Це допомагає уникнути деформації зображення, також можна створювати зображення великих розмірів, наприклад, розміром із стіну.

Найміцнішим вважається полотно, зроблене зі штучних волокон. Саме воно підійде для створення картин великих форматів.

Друк на полотні виконується за допомогою ультрафіолетових чорнила, вони стійкі до вигорання і надовго збережуть яскравість фарб. На полотні друкують різні зображення від репродукції відомих картин до портретів своїх близьких або автопортретів. Для створення зображення на полотні застосовують те ж обладнання, що і для друку на рекламних банерах. Використовують різні види чорнила і основи. Для створення банерів використовують спеціальні матеріали, завдяки яким підвищується стійкість до перепадів температури, впливу ультрафіолету, вітру і вологи. Друк на полотні для створення картин має зовсім інші вимоги, тут важлива якість зображення. Для такого виду, як правило, застосовують чорнило на водній основі, які дозволяють домогтися необхідної передачі кольору.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь