Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги роботи з банком АО “Tengri Bank”

Сучасній людині зараз неможливо обійтися без банків. Завдяки ним їм вдається зберігати і примножувати свої кошти, здійснювати перекази грошей або брати кредити для покупки тих чи інших товарів і послуг. Однак в світі і в Казахстані зокрема діють сотні найрізноманітніших банківських структур, які значно відрізняються між собою умовами видачі кредитних коштів, ставками по депозитах, якістю послуг, що надаються і безліччю інших чинників. З цієї причини рядовим користувачам буває досить важко вибрати відповідний банк.

Якщо ви зіткнулися з такою ж проблемою в Республіці Казахстан, то ми радимо вам звернути увагу на акціонерне товариство Tengri Bank, яке вже довгий час займається наданням величезної кількості найрізноманітніших банківських послуг як фізичним, так і юридичним особам. Наприклад, якщо ви відвідаєте сторінку https://tengribank.kz/retail/deposits офіційного сайту даного банку, то дізнаєтеся про те, як відкрити в ньому депозит. Тут вказані потрібні документи і типові форми договору банківського депозиту.

Головне завдання вищевказаної фінансової структури полягає в забезпеченні своїх клієнтів великою кількістю інноваційних банківських послуг і продуктів шляхом використання новітніх технологій і найму висококваліфікованого персоналу. Tengri Bank на сьогоднішній день здатний надати клієнтам такі види послуг:

  1. прискорити переказ грошей в країни, що є як сусідами Казахстану, так і розташовані на інших континентах, за доступними тарифами;
  2. створити рахунок;
  3. провести торгове фінансування;
  4. видати кредитні кошти;
  5. відкрити депозит;
  6. допомогти з фінансовим лізингом;
  7. видати банківські гарантії по різноманітним договорами;
  8. здійснити конверсійну угоду і багато інших.

До переваг цього банку відносять максимально швидке обслуговування, демократичні тарифи по різноманітним видам послуг, індивідуальний підхід до клієнтів і високу стабільність. Детальніше про особливості цієї компанії можна прочитати на її офіційному інтернет-порталі https://tengribank.kz.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь