Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати сережки з дорогоцінними каменями

Сережки - одна з найулюбленіших жіночих прикрас.

Незважаючи на модні течії, популярність великих сережок, сережок-кілець, сережок з довгими підвісками завжди залишаються традиційними маленькі золоті сережки з каменем або з чистого металу.

Жіноче вухо, прикрашене витонченою сережкою, є яскравою частиною створеного іміджу, і від того, які сережки підібрані до плаття, блузки або костюму, залежить все зорове сприйняття жіночого образу з боку.

Камені підбирають за особистими уподобаннями і перевагами, які більше подобаються.

Якщо сережки призначені для постійного носіння, великі діаманти купувати не варто. Можете переглянути на сторінці https://gold.ua/products/ser-gi/s-brilliant красиві та стильні сережки з діамантами та вибрати собі варіант до смаку.

Сучасні форми сережок передбачають безліч цікавих варіантів.

Але довгі підвіски з діловим костюмом утворюють погане сполучення, краще вибрати дрібні рубіни, сапфіри або фіаніти, оформлені витонченою оправою, з застібкою-дугою або англійською замочком.

Для ділового костюма ідеально підходять сережки-гвоздики з чистого золота, золотих кульок або квадратів, перлинні сережки-гвоздики. Вони ідеально поєднуються з білою блузкою, одягненою під костюм, а якщо сережки є частиною ювелірного комплекту, і до них в пару є ще й кільце з невеликою перлинкою, то такий комплект доречний з найрізноманітнішою офісним одягом.

Сережки святкові, вихідні, які надягають з вечірньою сукнею, можуть бути більш помітними, яскравими і оригінальними.

Вітаються подовжені варіанти, підвіски, масивне золото і кілька різних каменів в оправі. Багатобарвні камені так само мають ту перевагу, що їх можна носити з вечірньою сукнею будь-якого кольору.

Так само ідеальні золоті сережки кручений конфігурації, всілякі барила і пірамідки, переплетення золотих смуг, кульки на підвісках-золотих паличках, дзвіночки, змійки і т.д.

Якщо особа у жінки масивне, з квадратним підборіддям, овальні сережки або вертикальні палички візуально скрасять масивний контур, згладять, а, наприклад, прямокутні або трикутні камені, циганські кільця погіршать зорове сприйняття особи, будуть невиграшно. Чим краще і рівніше овал обличчя, тим більша кількість варіантів може підійти.

Багато хто вибирає камені зодіаку.

Такий підхід цілком виправданий, головне, щоб кільце і сережки з смарагдом, агатом, бериллом або хризолітом були виконані в одному стилі.

Дуже красиво виглядають на золоті дрібні розсипи дорогоцінних каменів. Такі сережки зазвичай виконані у формі півсфери, що дає потрапляння електричного і природного освітлення на камені в кращій позиції для гри каменів.

Олександрит носиться тільки в парі з кулоном або кільцем - така традиція каменю. Дівчина може знехтувати цим правилом, якщо має брата на ім'я Олександр.

Але сам камінь неймовірно красивий і змінює свій колір залежно від освітлення.

Найкраще його носити з фіолетовими, бузковими, сірими, сталевими і сріблястими тканинами.

Винно-жовтий топаз прекрасно підійде до шоколадного, кавового, пісочного кольорів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь