Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Поради щодо вибору міжкімнатних дверей

Вибір таких моделей при сучасному розмаїтті дуже не проста справа. Пропонований виробниками асортимент моделей може змусити розгубитися практично будь-яких покупців.

Проблема починається вже з кількості типів дверей, які представлені на сторінці kaprem.com.ua/dveri/mezhkomnatnye/, це і різні матеріали - натуральне дерево або пластик; і різна конструкція - цілісний масив дерева, шпоновані, каркасні та ін .; і різний спосіб установки - зсувні, розстібні, складні або поворотні. Крім самого типу двері, необхідно визначитися ще й з дизайном - кольором, зовнішнім оформленням. Дана стаття допоможе вам трохи розібратися в цьому і хоч трохи полегшити вибір.

Перший етап вибору - ціна

В першу чергу визначитеся з бюджетом, який ви готові витратити на двері. Виходячи з цього, коло вибору можна досить сильно звузити, адже не маючи достатніх коштів на дорогі полотна з масиву, ви просто не станете їх розглядати при виборі.

Визначаємося з дизайном

Після визначення цінової категорії, можна приступати до вибору зовнішнього вигляду. Якщо ваш інтер'єр виконаний в футуристичному стилі, то зверніть особливу увагу на нестандартні матеріали для дверей, це в першу чергу скло і пластик. Якщо ж ви дотримуєтеся в дизайні класичного стилю, то ваш вибір, безсумнівно, дерево. Це або масив з цінних порід, або, якщо хочете дешевше, шпоновані двері. Тут вам дуже допоможе інтернет - особливо сайт kaprem.com.ua, завжди можна знайти каталоги дверей і підібрати саме те, що вам потрібно.

Йдемо за якістю

Коли визначитеся з типом і видом дверей вирушайте в магазин, а краще до спеціалізованої фірми з виробництва дверей. Тепер мова піде про якість дверей. В першу чергу, для установки дверей важливо дотримання розмірів полотна. Візьміть з собою рулетку і виміряйте боку. Відхилення не повинні перевищувати 2 мм. Інакше двері не будуть щільно закриватися. Потім зверніть увагу на торці двері, вони повинні бути рівними і гладкими. Зверніть особливу увагу на лицьові сторони полотна.

Якщо двері покриті лаком або відполіровані, то не повинно бути патьоків, відбитків або інших ушкоджень поверхні. Якщо двері скляна або зі скляною вставкою, то зверніть увагу на однорідність скла, відсутність сколів. Легко натисніть на скляну вставку - ви не повинні відчути ніяких люфтів скла в дверному полотні.
Сподіваємося, ці прості рекомендації допоможуть вам зробити правильний вибір і придбати якісні, надійні двері оптом.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь