Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Біоревіталізація - ефективні ін'єкції для краси і молодості шкіри

Зупинити процеси старіння в організмі людини неможливо, але завдяки появі ін'єкційної косметології відсунути час в'янення жіночої краси цілком реально. Після ін'єкційної подачі шия, декольте, обличчя і шкіра перетворюються, виглядають свіжо і молодо. В основі подібних уколів - препарат, створений з використанням гіалуронової кислоти. Ця речовина зазвичай добре приймає будь-який організм, так як здатний виробляти його самостійно. Процедура, що передбачає введення гіалуронової кислоти за допомогою ін'єкцій, називається біоревіталізація.

У чому секрет популярності ін'єкцій краси?

Біоревіталізація дозволяє домогтися гарного тривалого ефекту. Звичайно, можна провести пластические операции алматы, проте вони виходять значно дорожчими за цю процедуру. Цей момент - один з основних секретів популярності процедури. Також до її переваг належить:

  1. гарне зволоження шкірних покривів;
  2. стимуляція волокон еластину і колагену, що додає шкірі пружність і еластичність;
  3. усунення помітних зморшок і в'ялості;
  4. зменшення проявів гіперпігментації.

Біоревіталізацію нерідко використовують під час комплексного підходу до лікування стрий і рубців.

Які протипоказання потрібно врахувати перед проведення процедури?

Щоб отримати очікуваний результат і уникнути можливих проблем, які іноді виникають при проведенні будь-яких косметологічних процедур, треба знати про існуючі протипоказання до виконання ін'єкцій.

Биоревитализация в алматы не підходить тим, у яких спостерігається алергія на гіалуронову кислоту, є запалення на шкірі, захворювання серцево-судинної системи, розлади психічного характеру. Молодим людям до 18 років, вагітним і годуючим матерям, хворим на цукровий діабет, а також страждають онкологією не призначають подібну процедуру.

Якщо подібні протипоказання відсутні, слід пам'ятати, що навіть у здорових людей після ін'єкції іноді виявляються незначні побічні ефекти. До них відноситься блідість або почервоніння шкіри, поява слабких набряків або гематом в зоні введення препарату.

Чудові результати після біоревіталізації

Щоб отримати помітний ефект, необхідно пройти повний курс процедур, який передбачає 4 сеанси. Результат, який обов'язково сподобається, видно вже після першої ін'єкції. Додатковий бонус в результаті проведення біоревіталізації - надійний захист шкірних покривів від впливу ультрафіолету, що істотно сповільнює процес фотостаріння, особливо прогресуючий у любителів насиченого засмаги.

Ін'єкції дозволяють прискорити вироблення гіалуронової кислоти організмом. Ця речовина дозволяє нормалізувати водний баланс, поліпшити обмінні процеси. Після проходження курсу біоревіталізації нормалізується робота системи кровообігу, що дозволяє шкірі довго залишатися еластичною. Процедура добре вирівнює шкірні покриви, прибирає зморшки і мімічні складки на обличчі. Під час її проведення немає сильних больових або неприємних відчуттів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь