Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чоловічий манікюр

Думка про те, що чоловік повинен бути мужиком, а не подобою гея з нафарбованими лаком нігтями, давно вже скасовано. Люди, чия діяльність пов'язана з розумовою працею, бізнесмени, політики, представники шоу-бізнесу зацікавлені в бездоганному вигляді. Манікюр становить обов'язкову частину їхнього іміджу.

Відмінності чоловічої шкіри рук

Незважаючи на витривалість, чоловіча стать часто відкидає обрізний манікюр, роблячи вибір на користь коригування розміру кутикули апельсиновою паличкою.

Кератину в нігтях у представників сильної половини людства більше, ніж у жінок. Тому поламаний або розшарованний ніготь у них - вкрай рідкісне явище.

Чоловіки люблять швидко завершувати справи, затяжний манікюр в більшості випадків здатний викликати незадоволення. Це - не жінки, яким доставляє щире задоволення спостерігати, як кожен нігтик після декоративної обробки перетворюється в мініатюрний твір мистецтва.

У чоловіків швидше відбувається огрубіння шкіри в області нігтьової пластини, що тягне за собою більш часті походи в салон.

Скромність або незнання?

Для тих, хто хоче зберегти свої манікюрні справи в таємниці, крім салонів існують спа-центри, де пропонується комплекс послуг тільки для представників сильної половини. Він передбачає повноцінний догляд за тілом, руками, обличчям. А при бажанні можна замовити чоловічий манікюр-педикюр на дому, коли ніяких сторонніх осіб не буде (дивно, але чоловіки теж часом бентежаться, особливо якщо частина з їхнього оточення вважає, що догляд за нігтями - прерогатива для жінок).

Для клієнтів пропонуються європейський, французький, класичний, апаратний манікюр, а також такий різновид, як сонячний (з введенням масляного пілінгу).

Сеанс по догляду за нігтями включає в себе наступні етапи:

- Підпилювання країв нігтьових пластин;

- Обрізання або відсунення кутикули (в першому випадку потрібно занурення рук в теплу воду);

- Найприємніша по тактильним відчуттям, релаксационная частина процедури - скрабіруемий пілінг з одночасним масажем рук від кистей до кінчиків пальців;

- Нанесення захисного матового лаку, що виключає блиск нігтів.

Мало хто з чоловіків готові самостійно здійснювати догляд за нігтями. Спеціаліст з салону «Пилочка» приїде в зручний для клієнта день з необхідним манікюрно-педікюрний інструмент. Послуги на дому дозволяють зберегти час і зберегти таємницю кожного відвідувача салону.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь