Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як не замерзнути або про магніти та газові лічильники

Давайте ж дізнаємося, як повернути платіжки за комуналку до звичних цін, а саме - як зупинити лічильник магнітом в домашніх умовах.

Сильні сторони

Відразу обмовлюся, що мова піде про магніти для зупинки лічильника газу, який можна придбати на сайті uamagnit.com/магнит-на-газовый-счетчик, та й з назви сайті про це можна було здогадатися. Чесно сказати, ми вивчили безліч різних способів економити на комунальних платежах і неодимові магніти стали найбільш вигідним. Ось лише кілька переваг, які ми знайшли для себе:

  1. Час - щоб скоротити рахунки не потрібно чекати, поки рак підійметься на гору для переможного свистка, в будь-який момент можна використовувати магніт;
  2. Вартість методу - купити магніти для зупинки лічильника сьогодні можна за скромними цінами, а з огляду на їх окупність, то ще й в прибуток можна піти;
  3. Доступність - мова йде не про матеріальний бік питання, а про теоретичну, щоб зупинити газовий лічильник неодимовим магнітом не потрібно бути семи п'ядей у ​​чолі або розбиратися у внутрішньому устрої вимірювального приладу.

Такі сильні сторони застосовні практично для всіх, про що свідчить велика кількість тем на місцевих форумах. Ми неодноразово уточнюємо, що говоримо про газові лічильники, але насправді такий метод підходить для більшості вимірювальних приладів. За посиланням знайдете статтю про те, як зупинити неодимовим магнітом лічильник електроенергії.

Що потрібно робити

До речі, зверніть увагу, що на сайті uamagnit.comмагнит-на-электросчетчик можна придбати також магніт і на електролічильник.

Так як же зупинити газовий лічильник магнітом в домашніх умовах? Досить просто! Щоб не відповісти на це питання всього один раз, ми вирішили вивести таку інструкцію:

  1. Визначитися з назвою і моделлю лічильника, який збираєтеся зупинити.
  2. Підібрати відповідний неодимовий магніт (наприклад, такий магніт підійде для вітчизняних вимірювальних приладів, в то в ремя як для європейських знадобиться потужніший).
  3. Прикласти його до лічильника як показано на фотографії.

Власне ось і все! Правда потрібна невелика обмовка. Зазначена точка актуальна для більшості приладів, але буває, що для зупинки лічильника газу неодимовий магніт необхідно трохи перемістити. Також зустрічаються варіанти, коли слід розташовувати його на задній панелі пристрою. Тому не панікуйте, якщо прилад не зупинився миттєво.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь