Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати рідину для електронної сигарети: огляд кращих заправок для вейпа

Рідина для електронних сигарет преміального класу вибирають вейпери зі стажем. Початківці парильники віддають перевагу бюджетним заправки. Виробники преміум рідин давно знаходяться на ринку виробництва електронних сигарет і витратних матеріалів, тому краще орієнтуються в таких питаннях, як ступінь очищення сировини, смакові переваги курців, безпеку використовуваних матеріалів для виробництва.

Марки рідин

Cuttwood (США). У дизайні флакона американської рідини нічого зайвого - чорний фон, білі букви і червоний логотип. Присмаки у рідин різноманітні. У кожній пляшці Cuttwood незвичайна суміш смаків: вівсянка з поєднанням натурального меду і бананів, коктейль з папайї, дині та манго, десерт з молочного крему з корицею, полуниця під вершковим кремом, аромат фруктових пластівців. Мабуть, хлопці з американської фірми - любителі легких поживних сніданків. Тому свої переваги вони і вирішили перенести в світ електронного куріння.

Five Pawns (США, Каліфорнія). Проведена ручним способом. Чорно-біла етикетка легко запам'ятовується завдяки логотипу - п'ять чорних пішаків. Перед надходженням у продаж Five Pawns витримують рідини в дерев'яних бочках 6 місяців. Як і хороше вино, вейповая заправка вимагає часу для розкриття смаку. Фірма пропонує різноманітні мікси рому і карамелі, шоколаду, ванілі і ментолу, бурбона і смажених горіхів, шампанського і лайма.

Joyetech (Китай). Рідина для електронних сигарет від Joyetech - це чисті смаки чорниці, кави, вишні або м'яти. Мабуть, природа ще не створила такого смаку, який продуктивні китайці не використовували в якості ароматизатора. Крім класичних тютюнових смаків, серед заправок можна відшукати і нестандартні, наприклад, «Енергетик» або «Торнадо».

Всі рідини відомих брендів в одному місці

Інтернет-магазин http://joye.ninja/zhidkosti-dlya-elektronnyh-sigaret зібрав всі елітні заправки від кращих і популярних фірм в інтернет магазині. У нас є рідина для електронних сигарет від Dekang, Ripe Vapes, Liquid States, Black Note, Naked Fish, One Hit Wonder, Mad Hatter, Beard Vape Co. В основному, в магазині представлені продукти американських світових компаній, які відходять від усіх стандартів і роблять упор на незвичайні поєднання.

Фортеця варіюється від 3 мг до 18 мг, тому кожному вейперу легко буде підібрати рідина з потрібним вмістом нікотину. Для вирішили зовсім обходитися без нікотину і насолоджуватися лише смаковими відчуттями, є нулевки.

Творці здивували нас смаками гібіскуса, ванільного морозива, домашнього пирога, ячменю, лікеру, чизкейка. Смакопередача у заправок для е-сигарет на висоті. Здивуєтеся і ви!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь