Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чи можна прослухати WhatsApp?

Чи можна прослухати WhatsApp?

У сучасному світі високих технологій все частіше говорять про захист інформації. Пов'язано це з тим, що чим більше інформації передається через інтернет, тим більше людей хочуть нею заволодіти. Створюються всі велику кількість вірусних програм, які зламують і викрадають дані.

Тому у тих, хто використовує Ватсап для спілкування, важливо знати, чи зберігається приватність ваших дзвінків або повідомлень. Чи можна прослухати WhatsApp чи ні, допоможе розібратися дана стаття. Насправді є кілька варіантів, якими здійснюється просушка.

Прослуховування WhatsApp через спец додатки

Для того, щоб прослухати голосові виклики в Ватсап, можна скористатися спеціальними програмами. Найбільшою популярністю користуються: WhatsApp Sniffer і WhatsApp Spy. Розробники даних додатків стверджують, що організувати простачку можна в одну дію. Для цього достатньо просто вказати номер телефону, вивезення з якого вам цікаві.

Після цього ви отримаєте доступ до аккаунту, прив'язаному до вказаним номером. Після цього ви зможете спілкуватися замість вашої жертви, тобто відправляти повідомлення і дзвонити з його аккаунта. Однак, що стосується прослуховування викликів, то це ще не реалізовано, та й після установки подібного роду програм ви самі ризикуєте.

Віддалений доступ до телефону

Для того, щоб не постраждати від недоброзичливців, варто не втрачати з поля зору свій мобільний телефон. Оскільки, коли телефон під вашим наглядом, ніхто не зможе написати замість вас повідомлення, або зателефонувати, а також переглядати вже наявну інформацію.

Кілька хвилин буде достатньо для того, щоб ваші дані були відправлені іншим контактам, або переслані на електронну пошту.

Крім того, зловмисник може активувати Ватсап на своєму пристрої, але вказавши ваш номер. Виходить на ваш телефон надійде код активації, який шахрай вкаже на своєму телефоні або планшеті. Тож, якщо ви цікавилися чи можна прослухати розмову по whatsapp, то відповідь однозначна - так.

Послуги хакера

Здійснюючи пошук інформації про те, чи можна прослухати Ватсап, часто можна наткнуться на послуги хакерів. У даних оголошеннях вказується, що хакер може отримати всі облікові записи. За дану послугу потрібно заплатити чималу суму грошей. Однак, не завжди хакер може гарантувати успіх, найчастіше зустрічаються просто шахраї.

Додаток WhatsApp розроблялася кількома програмістами, безпеку даних є ключовою функцією даного мессенджера. Саме тому програма і є популярною. Варто відзначити, що пересилається інформація шифрується, а прослухати або прочитати її може тільки одержувач.

Крім того, порушення права на таємницю приватного листування, є прямим порушенням законів.

На питання, чи можна прослухати Ватсап, відповідь від розробників програми негативний. Адже завантажуючи програму, або оплачуючи послуг хакера, ви самі стаєте жертвами, тому що ніхто вам не гарантує, що програма не є вірусної або те, що хакер не вихопить вашу інформацію або НЕ спустошить ваш банківський рахунок.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь