Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чи є шкода від електронних сигарет без нікотину?

Про те, що курити шкідливо - знають від малого до старого. У ЗМІ за весь цей час було написано і сказано стільки всього про тютюнові вироби, що сумнівів не залишилося. Тим ні менш, це мало впливає на кількість курців і їх число постійно зростає. Щороку на землі вмирає кілька мільйонів людей через нікотинової залежності, саме тому фахівці постійно працюють над винаходом нових засобів і методів кинути палити. Однією з таких розробок є електронна сигарета.

Замість диму, використовуючи такий пристрій, людина вдихає пар, який не містить смол і канцерогенів. Тому ширяння е-сигарети вважається менш шкідливим, ніж куріння тютюнових виробів. Люди, які вже багато років не уявляють своє життя без тютюну, різко стали переходити саме на такий альтернативний і щадний вид. Щоб зрозуміти, чому ЕС краще звичайної сигарети, необхідно розібратися в складі рідини, яку використовують в даному девайсі.

Склад рідини

Заправки для ЕС умовно можна розділити на дві категорії: нікотин містять і безнікотинові. Перший тип вибирають залежні курці зі стажем, які бажають покінчити зі шкідливою звичкою. Відразу кинути палити, особливо після 5-7 років - майже нереально. Ситуація ускладнюється, якщо людина має не фізичну, а психологічну залежність. Фізична - долається протягом декількох тижнів, психологічна залежність вимагає аналізу внутрішніх проблем людини, що може тривати кілька років.

До речі, на сайті justvape.com.ua/catalog/beznikotinovye ви можете придбати якісну рідину для електронних сигарет без нікотину.

Отже, з чого складається для паління суміш для ЕС:

  1. пропіленгліколь;
  2. гліцерин;
  3. дистильована вода;
  4. ароматизатор;
  5.  нікотин.

Останній компонент не є обов'язковою складовою курильної рідини. Його зміст варіюється в залежності від фортеці заправки для ЕС. Мінімальна кількість - 6 мл, максимальний вміст даної речовини в е-сигарети - 24 мг. Поряд з цим також проводиться безнікотинові рідина - 0 мг.

Тим, кому важко дається перехід на безнікотинові сигарети, фахівці рекомендують переходити поступово, починаючи з найміцніших рідин, з часом зменшуючи дозу.

Переваги безнікотинових ЕС

Під поняттям «електронні сигарети без нікотину» мають на увазі використання в них заправки, яка не містить дана речовина. Пар відрізняється смачним ароматом за вашим вибором, а в горлі відсутній неприємне печіння. Ті, хто не хоче вживати отруйну речовину, але і не може жити без цього дуже специфічного відчуття в роті, яке створює нікотин, вибирають рідини з ментолом, капсаїцином, спиртом. Вони створюють у горлі легке перцеве печіння.

Говорити про користь безнікотинової електронної сигарети було б неправильно. Користі вона ніякої не дасть тим, хто ніколи не курив. В даному контексті можна говорити про користь для тютюнових курців, так як ЕС в порівнянні зі звичайними сигаретами для них безпечніше.

Давайте розглянемо основні переваги безнікотинові ЕС:

  1. Відсутність «пасивного паління», так як на оточуючих пар не має ніякого впливу, крім легкого приємного аромату.
  2. Відсутність тютюнового запаху в квартирі, на одязі, волоссі курця.
  3. Відсутність жовтизни на зубах, нігтях і між пальцями.
  4. Контроль вживання кількості нікотину.
  5. Відсутність нікотинової залежності, так як є можливість курити рідини без цієї речовини.

Підводячи підсумки, можна сміливо стверджувати, що електронна сигарета заправлена ​​рідиною без нікотину не тільки допомагає кинути палити, але і піклуватися про навколишній суспільстві.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь