Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати смартфон

Різноманітність дизайну сучасних смартфонів досить велика. Правда, в основному все зводиться до різниці матеріалів корпусу і колірної гами. Самі ж корпусу - моноблоки з закругленими кутами або прямокутні.
Зате в тому, що стосується кольорів, потенційний користувач у виборі майже не обмежений. Є традиційні чорні або білі смартфони - їх як і раніше більшість.

Але в багатьох магазинах представлені моделі й інших кольорів, з сріблястими або золотистими елементами корпусу. А ще - зі вставками або переважанням синього, зеленого, жовтого, червоного, рожевого і інших кольорів. Часто виробники для додання індивідуальності і впізнаваності зовнішнім виглядом пристроїв використовують саме поєднання кількох кольорів.

У надійному інтернет-магазині Smart Shop можна придбати не тільки якісні гаджети та девайси, але й безліч аксесуарів для різних моделей смартфонів: чохли, карти пам'яті, зарядні пристрої та додаткові акумулятори.

З умовами доставки замовленого в цьому інтернет-магазині смартфона можна ознайомитися відразу ж на сайті. Також можла оплата багатьма способами, включаючи онлайн-оплату за допомогою платіжної системи WebMoney.

Якщо відправлятися в магазин за смартфоном від Apple, то вибирати версію операційної системи не доводиться. Кожен iPhone працює під управлінням iOS, тому в даному випадку немає для роздумів, вибір очевидний. Мінуси мобільної системи добре відомі вже не перший рік: обмеження на перенесення даних, далеко не найширші можливості кастомізації (настройки продукту під потреби конкретного користувача). До того ж останні версії системи працюють не дуже стабільно, змушуючи деяких користувачів задуматися про перехід на Android.

Система Android від Google доступна як в найпростіших смартфонах, так і в моделях топового класу. Різниця полягає в версіях ОС; до останньої платформи можна відновити не така вже велика кількість пристроїв. У Apple смартфони після покупки протягом 2-3 років отримують нові прошивки разом з більш сучасними продуктами марки. До того ж «чистий» Android зустрічається дуже рідко: виробники часто розробляють власні оболонки, на свій лад інтерпретуючи бачення платформи.

Не можна не сказати про систему Windows Phone від Microsoft. Вона прекрасно показує себе в бюджетних моделях, де великі елементи інтерфейсу дуже допомагають у роботі на невеликих діагоналях. Все працює швидко, чого не можна сказати про бюджетні Android-моделі.

Якщо дивитися в бік більш дорогих смартфонів, вибір не такий однозначний. Розробки від Microsoft виглядають не так цікаво на тлі більш функціональних Android-смартфонів. Та й вибирати бренд особливо не доводиться: упор на Windows Phone зробила Nokia, а решта марки поставилися до цієї системи з куди меншим інтересом. Екзотику типу Blackberry можна не розглядати. Продукція канадської компанії представлена ​​в обмеженому обсязі, тому буде цікава в першу чергу представникам бізнес-аудиторії або фанатам марки.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь