Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Автоматичні гаражні ворота

Ворота для гаражів представлені на ринку багатою різноманітністю. На яких же воротах зупинити свій вибір - секційних, ролетних, з листового металу...?

Примітно, навіть сьогодні, коли автоматизація носить глобальних масштабів, при замовленні сучасних воріт люди відмовляються від установки гідроприводу.

Які ж страхи змушують власників гаражів остерігатися словосполучення «секційні ворота».

Вважається, що за міцністю секційні ворота поступаються старим дідівським, зі сталі товщиною 2 мм. Однак з такими воротами зломщики справлялися і раніше.

Якщо ворота виготовлені серйозним виробником gras.com.ua, з панелями достатньої товщини, то "хакерам" доведеться потрудитися досить довго, причому, не швидше, ніж у випадку з «дідівськими» воротами. Адже їх підчепити знизу не можна - завдяки запірному пристрою. Для проникнення всередину гаража доведеться пригнути до різання полотна, проте це можна зробити і зі звичайними розпашними воротами.

Плюс до всього, останнім часом все більше людей намагається встановити охоронну сигналізацію.

Крім того, доводиться спростовувати думку, що автоматичні конструкції залежні від електропостачання, також автоматика, власне, як і будь-який автоматичний пристрій, може ламатися.

Так, але страховкою від подібних явищ може стати установка звичайного стабілізатора напруги, щоб двигун працював стабільно. Та й ремонтувати автоматику зараз нескладно і доступно, просто треба не гнатися за дешевизною, а купувати перевірений варіант.

Чим хороші автоматичні ворота

Зручність. Щоб відкрити гараж і заїхати в нього, не потрібно виходити з машини. Тим більше зараз можна
швидкісні ворота купити, вони відкриваються набагато швидше звичайних.

Безпека. Процес заїзду в гараж, який передбачає вихід людини з машини, пов'язаний з ризиком, опинитися в лапах зломщиків, що полюють на все цінне, що може виявитися в автомобілі, не кажучи про можливість стати об'єктом насильства і взагалі втратити машину. Установка добротних автоматичних гаражних воріт дозволить забезпечити безпеку ваших близьких і домашніх вихованців. При випадковому закритті або відкритті автоматичні ворота не заподіють шкоди тому, хто опинився на місці їх руху. При відкритті такі ворота нікого не зачеплять, а при закритті, натрапивши на перешкоду автоматично зупиняться. Можна вдатися і до додаткових заходів безпеки, шляхом установки фотоелементів.

Панелі робляться в найрізноманітніших варіантах, що дозволяє підібрати гаражні ворота відповідно до оформлення будинку.

Теплозбереження. Пінонаповнення забезпечує комфортний для машини і автовласника температурний режим в гаражі.

Прекрасна шумоізоляція. Завдяки цій особливості секційних воріт в гаражі, що є окремим від будинку будовою, можна зберігати різні прилади, наприклад, насоси або електрогенератори, шуму роботи таких агрегатів не буде чути зовні ні господарям гаража, ні сусідам.

Ще одна перевага секційних воріт - раціональне використання площі гаража. Відкриття таких воріт здійснюється вгору, при цьому корисне простір не забирається.

Так ось, при придбанні автоматичних гаражних воріт варто розглянути варіант покупки секційних конструкцій.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь