Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Подаруйте собі романтичний настрій, подивившись тв-шоу Кохання на виживання 2 сезон!

Як чудово мати близьку і кохану людину, на яку завжди можна покластися. Як чудово перебувати в міцних і серйозних стосунках, знаючи, що твоя друга половинка завжди тебе у всьому підтримає. З такою людиною завжди можна про щось поговорити, покластися в скрутну хвилину, або запитати важливої поради. З такою людиною одружуються або беруть в чоловіки.

Новий канал представляє шоу Кохання на виживання 2 сезон 2017 року випуски. У цьому пізнавальному романтичному проекті українські глядачі зможуть познайомитися з новими учасниками, які вирішили випробувати свою любов на міцність. У кожному випуску пара закоханих людей відправляється до Таїланду, де разом з телеведучим Даніелем Салемом постарається випробувати свої відносини на міцність. Учасники будуть приймати на себе удар в різних конкурсах, випробуваннях і складних ситуаціях. Це реаліті шоу для справжніх закоханих, авантюрних і сильних духом людей. Тут немає місця слабким, лежням або недостатньо люблячим людям. Боротьба буде вестися за великий грошовий приз, а також за впевненість у завтрашньому дні. Ті люди, які зможуть з усією гідністю і справедливістю оцінити рівень серйозності своїх відносин стають щасливими назавжди. Плюс у них буде велика сума грошей на руках, яку можна витратити з великою користю в будь-яку хвилину.

Всі учасники шоу Кохання на виживання 2 сезон вже готові одружитися. У них залишилося лише кілька тижнів, щоб по-справжньому перевірити одне одного. Саме тому всі Вони вирушили брати участь в телешоу Кохання на виживання 2017 на Новому каналі, щоб раз і назавжди втратити всі сумніви відносно один одного. Переможці та найколоритніші учасники отримують масу цікавих пропозицій від різних продюсерських агентств, телерадіокомпаній та агентів. Безліч героїв вже відправились за кордон, записали власне інтерв'ю, змогли зіграти гідне весілля і вирішили всіх свої проблеми.

Якщо Ви теж хочете перевірити свої відносини, свою другу половинку і рівень вашої довіри звертайтеся на Новий канал. Тут ви зможете пройти кастинг на 2 сезон, в якому якраз йде набір нових учасників. Прем'єра нового 2-го сезону призначена на весну 2017 року. Пам'ятайте, що в цьому тв-шоу ви можете побачити самих себе і відбиток власної душі. Адже ні для кого не секрет, що вся складність будь-яких відносин полягає в тому, щоб уміти розуміти одне одного, прощати і йти на компроміси. Саме цьому буде вчити Даніель Салем в своєму телешоу Любов на виживання 2 сезон на Новому каналі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь