Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Комерційний ковролін

У будь-якому приміщенні дуже велику роль грає стан підлог. Останнім часом до покриття підлог пред'являються дуже великі вимоги, так як стать є невід'ємною частиною в інтер'єрі будь-якого приміщення. Чим якісніше покриття, тим легше проводити прибирання і приміщення набуває затишок. Тому на зміну лінолеуму приходить ковролін, який з легкістю прибирається за допомогою пилососа і є прекрасним доповненням інтер'єру.

Його можна вибрати на сайті https://pidloga.ua/kommercheskiy-kovrolin/. Існує поняття - комерційний ковролін. Це покриття для підлоги з високою міцністю и застосовується в приміщеннях з великою прохідністю. Розробляючи це покриття вдалося домогтися чудових результатів.

Комерційний ковролін:

  1. простий в укладанні і в процесі експлуатації;
  2. не вимагає особливого підходу в догляді;
  3. має максимальну стійкість до зношування;
  4. не береться біологічного впливу - поразка цвіллю, грибком, не є накопичувачем мікробів і комах;
  5. не є накопичувачем електрики;
  6. зручний і безпечний під час ходьби по ньому;
  7. має привабливий і естетичний вигляд;
  8. екологічно чистий
  9. має привабливу ціну.

Покриття для підлоги в домашніх умовах несуть не дуже велике навантаження, яка створюється переважно тільки мешканцями. Та ж історія з заміськими будинками, дачами і дрібними офісами. Це абсолютно не ті умови, з якими стикаються покриття в кінотеатрах, ресторанах, великих офісах і бізнес центрах. Тут має місце величезна кількість гостей і клієнтів. Кращого ніж комерційний ковролін просто не знайти.

Для виробництва такого ковроліну використовується міцне синтетичне волокно, основою якого є нейлон і поліпропілен. Для його виробництва може бути використана різна основа (гумова, тканинна, джутова і інші).

Для фарбування ковроліну застосовуються фарбувальні склади різноманітної кольорової гами. Такі фарби забезпечують первинну яскравість багато років, завдяки «глибинного» фарбування.

Ще одним важливим моментом у подальшій експлуатації ковроліну є його якість і спосіб укладання.

Перед його укладанням необхідно підготувати поверхню, а саме: якісно очистити, вирівняти та погрунтовать. Перед укладанням ковроліну рекомендують заздалегідь (діб за двоє) розкачати рулон, щоб отримати рівне полотно, потім укласти, вибравши один із способів. Укладання можна зробити за допомогою клею; термострічки; гіппер-рейок; двостороннього скотча.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь