Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Основні характеристики тенісних столів

Ви вирішили купити тенісний стіл - рішення корисне і потрібно, без сумнівів. Справа за малим, потрібно підібрати підходящу саме для вас конструкцію столу для настільного тенісу.

Зайдіть в розділ тенісні столи на сайті ukrbilliard.com.ua/tenisni-stoli: вибір тенісних столів просто величезний. І як людині, яка купує подібні спортивні товари в перший раз, зробити правильний вибір? Необхідно знати основні характеристики тенісних столів - саме в цій статті ми їх і назвемо!

Розміри тенісних столів

Одним з найважливіших параметрів тенісного столу є його розмір. Існує певний міжнародний стандарт:

  1. Довжина - 274 см
  2. Ширина - 152 см
  3. Висота - 76 см

Звичайно, при бажанні можна купити тенісний стіл і менших розмірів, і це не буде говорити про їх «неправильності», просто такі столи зазвичай призначені або для аматорської гри, або для дітей. У цьому випадку довжина може становити близько 136 см, ширина - близько 76 см, а висота - приблизно 65-70 см.

Зовнішній вигляд

Ігрова поверхня тенісного стола має певне візуальне оформлення. Зазвичай стіл пофарбований в темно-зелений або синій колір, але можна наштовхнутися і на чорні, темно-сірі моделі. Колір тенісного столу зазвичай підбирається з урахуванням того, щоб очі спортсмена не втомлювалися при тривалій грі або тренуванні. У якісних моделей тенісних столів поверхня захищена матовим покриттям проти відблисків.

Умови використання - на вулиці і в приміщенні

Залежно від умов використання все тенісні столи прийнято ділити на:

  1. Всепогодні столи, які можна вибрати тут. Мають якісну меламінову поверхню товщиною від 3,5 до 10 мм, захищену від перепадів температури, впливів атмосферних явищ. Такий тенісний стіл можна без побоювань тримати виключно на вулиці, не заносячи його у приміщення навіть в найгіршу погоду - він готовий до таких випробувань. При цьому відскік м'яча може бути гірше, ніж у моделі для закритого приміщення. Відповідно, на такий тенісний стіл ціна буде теж вище середнього рівня.
  2. Столи для закритих приміщень. Ігрову поверхню таких моделей створюють з ДСП найвищої якості, що гарантує правильний відскік м'яча. На вулиці такі столи краще не використовувати - волога і сирість швидко зіпсують стільницю до невпізнання. Бувають аматорські, тренувальні та професійні столи для закритих приміщень.

При виборі тенісного столу рекомендуємо також звернути увагу на деякі необов'язково, але дуже корисні технічні характеристики:

  1.  систему складання
  2.  Можливість одиночних тренувань
  3.  Наявність зручних транспортувальних коліс
  4.  Наявність зручних ніжок для фіксації на будь-якій поверхні, навіть на нерівній


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь