Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що таке СНПЧ? Переваги і недоліки СНПЧ

Кожна людина, який вдома або в офісі принтер, або тільки збирається його придбати, напевно переглянув багато інформації в інтернеті про друку на принтерах, де і стикався з такою абревіатурою, як СНПЧ. І не завжди в статтях попадалася детальна інформація, де чітко розповідається що таке і навіщо використовується СНПЧ.

Почнемо з того що означає абревіатура СНПЧ – Система Безперервної Подачі Чорнила. Таке додаткове пристрій, як СНПЧ для epson stylus sx410, дозволяє модернізувати роботу принтерів, МФУ, плоттеру, і значно економить ваші гроші, ви не переплачуєте за заправку картриджів. Що вам потрібно, так це тільки купувати фарбу і доливати їх у резервуар із чорнилами, який знаходиться поза принтера.

Принцип роботи СНПЧ

Це пристрій являє собою ємність з чорнилом, поєднане з картриджами силіконовими трубками. Кількість трубок відповідають кількості кольорів фарби використовуються принтером. Принцип роботи СНПЧ полягає в безперервної подачі чорнила, які потрапляють в друкувальну головку принтера із зовнішніх ємностей.

Цей пристрій відмінно підходить для роботи не тільки в офісі, але і для домашнього використання.

Переваги СНПЧ

  1. - Економія на друку, завдяки цьому пристрою вартість друку може скоротитися в половину.
  2. - Якість друку. Завдяки стабільному тиску на друковану головку принтера, він видає якісну картинку.
  3. - Легкість в заправці. Немає необхідності при заправці виймати картридж, що призводить до потрапляння повітря в друкувальну голівку.
  4. - Простота в установці. Встановити СНПЧ зможе навіть непідготовлений користувач, і це займе близько 20-30 хвилин.
  5. -.Швидкість друку і продуктивність. Принтер може працювати без зупинки, так як немає необхідності в заміні картриджів.

Недоліки СНПЧ

  1. - Несумісність з усіма струминними принтерами. Зверніть увагу, щоб модель СНПЧ підходив моделі вашому струйного принтера.
  2. - Обслуговування. Його обслуговування трохи складніше, але при вивченні інструкції, ви зможете впоратися з ним самостійно, і займає цей процес трохи часу.
  3. - Вибір чорнила. Купуйте чорнило однієї марки, щоб вони не висихали або не застигали, що може привести до серйозної поломки.

У будь-якому випадку, використання СНПЧ значно скорочує часові та грошові витрати. Головне, придбайте якісні витратні матеріали: папір, чорнило, чистячі засоби, і ваші фотографії, роздруковані на принтері з використанням СНПЧ, будуть яскравими і якісними.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь