Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Копії годинників і підробки: в чому різниця?

Швейцарські годинники – це дорогий, красивий і дуже престижний аксесуар, який по кишені далеко не всім. Помітно більш доступними є копії, які викликають чимало суперечок і нерідко асоціюються з банальними підробками. Проте це абсолютно неправильне розуміння суті справи.

Копии часов ulysse nardin не мають з підробками нічого спільного, оскільки виготовляються цілком легально і з якісних матеріалів. Копійне відтворення передбачає створення повністю аналогічного виробу, що повторює оригінал у всіх деталях, тому відрізнити їх один від одного за зовнішніми ознаками практично неможливо. Це під силу тільки професійному майстру, який зможе зробити однозначний висновок тільки після того, як загляне під кришку.

Для механізму циферблата справжніх годинників використовуються дорогоцінні камені і метали (золото, срібло, платина, титан), в копіях ж вони замінені просто на зносостійкі сплави, нержавіючу сталь, іноді з високоякісної позолотою (метод іонного напилення), сапфірові, кварцові або кришталеві елементи. Гарні копії мають всередині якісний швейцарський механізм, який дещо відрізняється від фірмового, але не поступається йому в надійності.

Це означає, що копії годинників дешевше оригіналів, але виготовлені за найвищими стандартами якості, майстрами, які мають великий досвід в годинниковій справі. Такі аксесуари надійні і довговічні, зберігають свою красу і точність ходу протягом багатьох років. Саме тому такі часы Киев копии, хоч і дешевше оригіналів, але перевершують в ціні звичайні низькопробні підробки.

Хорошу копію, на відміну від контрафакту, абсолютно не соромно піднести в подарунок. Від оригіналу такий виріб буде відрізняти тільки відсутність коштовностей і більший тираж випуску, в той час як сам механізм може бути виготовлений у Швейцарії чи іншій країні, але у відповідності зі строгими стандартами.

Іншими словами, покупець копії отримує не підробку, а якісні і точні годинник, як дві краплі води, схожі на оригінальні. При цьому не доводиться переплачувати за бренд або дорогоцінні метали, підтримуючи свій стиль і отримуючи задоволення від вдалого придбання. Адже позолота або напилення не будуть стиратися, зберігаючи імідж їх власника.

Протягом довгих років використання, у них хіба що доведеться змінити батарейку або почистити внутрішню частину, яка з часом може накопичити пил. Крім того, виробники копій працюють законно і не приховують походження власних виробів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь