Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Епіляція олександритовим лазером

Олександритовий лазер продовжує залишатися одним з найпоширеніших засобів епіляції, незважаючи на те, що на зміну йому поступово приходять більш вдосконалені методи. Однак ефективність процедури досить висока, а вартість її демократична, що легко пояснює широку популярність лазерної епіляції.

У чому полягає епіляція олександритовим лазером

Прилад, оснащений олександритовим лазером, за секунду може генерувати близько десяти спалахів. Лазерний промінь руйнує меланін, розташований в волосяному стрижні і його фолликуле. При цьому саму шкіру лазер не нагріває повітря, ніж виключає можливість опіків.

Однак світлі волоски практично нечутливі до його впливу, тому що в них відсутній меланін. Найефективнішою процедура виявиться для темноволосих і навіть шатен, хоча і в їхньому випадку одним сеансом явно не обійтися.

Переваги олександритової лазерної епіляції

  1. Чи не порушує цілісність шкірного покриву;
  2. Повністю безболісна, а момент попереднього охолодження шкіри навіть приємний;
  3. Виключає появу шрамів і рубців;
  4. Може проводитися на будь-якому, навіть дуже чутливому ділянці шкіри;
  5. Невисока тривалість процедури, пов'язана з широкою областю впливу лазерного променя.

Як підготуватися до процедури

Як і будь-яка інша косметична процедура, олександритового епіляція потребують попередньої підготовки до процесу:

За місяць-півтора до сеансу ні в якому разі не можна засмагати, інакше наслідком процедури можуть стати опіки шкіри і її пігментація. Справа в тому, що засмагла або дуже смаглява шкіра також містить меланін, на який руйнівно і впливає лазер.

Приблизно за три дні до лазерної епіляції рекомендується поголити волоски, щоб до зазначеної дати сеансу вони встигли відрости приблизно на 2-3 мм. Інші способи депіляції неприпустимі.

Стежити, щоб на шкірі не виявилося саден, подряпин і роздратування. Відкладіть на час будь-які косметичні процедури на відповідній ділянці.

До речі, на сторінці http://www.goldlaser.com.ua/nashi-uslugi/lazernaya-epilyatsiya/lazernaya-epilyatsiya-aleksandritovyim-lazerom ви можете отримати більше інформації про епіляцію такого типу.

Кому не підійде олександритова лазерна епіляція

Нерідко можна зустріти відгуки, де жінки висловлюють негативні коментарі в сторону епіляції олександритовим лазером. Однак це зовсім не означає, що процедура неефективна. Швидше за все, такі відгуки належать жінкам зі світлим волоссям. Дійсно, александритовий лазерний промінь руйнує меланін, якого в світлих волосках просто немає.

Для тих кому не підійшла ця процедура, можна скористатися іншими як ензимну і цукрова.

Щоб лазерна епіляція принесла довгоочікуваний ефект, бажано мати світлу шкіру і темне волосся. В цьому випадку і не буде ризику отримати опіки, і станеться максимальний вплив на сам волосяний стрижень і фолликулу.

Протипоказання процедури

Щоб уникнути згубних наслідків, перед лазерної епіляції необхідно проконсультуватися з лікарем, так як сама процедура має ряд протипоказань:

  1. Варикозне розширення вен (якщо епіляція проходить на ногах);
  2. Дерматологічні проблеми на зоні епіляції;
  3. Злоякісні пухлини;
  4. Цукровий діабет;
  5. Ухвалення препаратів на гормональної основі;
  6. Вагітність і грудне вигодовування;
  7. Тромбоз і захворювання кровоносної системи.

Догляд за шкірою після лазерної епіляції

Природно, одного сеансу епіляції олександритовим лазером виявиться недостатньо - потрібно не менше 8-10 процедур. Однак після кожного сеансу слід дотримуватися певних правил по догляду за епіліруемой ділянкою.

  1. Настійно рекомендується не відвідувати солярії, сауни і лазні як мінімум тиждень після процедури.
  2. Якщо сеанси проходять влітку і здійснюються на відкритих ділянках шкіри, перед виходом на вулицю їх слід змащувати сонцезахисним кремом з високим рівнем SPF.
  3. Утримайтеся від занадто частих і тривалих водних процедур.
  4. Намагайтеся не турбувати шкірний покрив різними косметичними засобами.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь