Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Авіаперевезення небезпечних вантажів

На сьогоднішній день, безліч великих компаній користуються послугами вантажних авіаперевезень. Так як саме цей вид транспортування є найшвидшим і надійним. За допомогою авіадоставки можна передавати найрізноманітніші товари, навіть тварин, а також небезпечні вантажі, до транспортування яких існують особливі вимоги. Для того, щоб зрозуміти, які необхідні правила транспортування небезпечного вантажу потрібно дотримуватися для початку необхідно розібратися. Які саме вантажі відносяться до категорії «небезпечних». Небезпечні вантажі поділяються на класи, тому авіаперевезення небезпечних вантажів повинна здійснюватися саме з урахуванням цих підрозділів. До першого, і найбільш небезпечного класу належать вибухові матеріали, вони можуть вибухнути, спричинити пожежу.

Друзі сайту: вас може зацікавити Aircharter - перевозка опасных грузов, яку ви можете замовити за цілком вигідними цінами.

Наступним класом авіаперевезення небезпечного вантажу вважаються гази, зріджені охолодженням і розчинені під тиском. Подібний вид вантажу повинен відповідати хоча б одній умові, наприклад, мати критичну температуру нижче 50С, або мати тиск парів при температурі 50°С дорівнює або вище 3 кгс / смЧЗОО кПа.

Також особливо небезпечними для авіаперевезень вважаються легкозаймисті речовини, які можуть легко спалахнути під час транспортування від зовнішніх джерел в результаті тертя, мимовільних перетворень, від перегріву. І навіть від поглинання вологи. Особливу увагу також варто приділити окислюючими речовин і органічними пероксидів. Вони легко виділяють кисень, відмінно підтримують загоряння, і можуть стати додатковим джерелом загоряння для інших сумішей. Тільки при наявності спеціалізованих документів, а також при дотриманні чітких правил транспортування авіаперевезення небезпечного вантажу дозволяє транспортувати на борту літака отруйні та інфекційні речовини, радіоактивні речовини, а також їдкі і корозійні речовини.

Сподіваємося, стаття була для вас корисною, тож поділіться нею в соціальних мережах.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь