Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Барак Обама розповів про політику США на Україні

Президент США в своєму інтерв'ю для The Atlantic розповів про те, яку роль, на його думку, відіграє Росія і США в політиці України.

Розставляючи акценти Вашингтона в політиці на Україні, Барак Обама повідомив, що Україна, всупереч розхожій думці, не входить в число основних інтересів Сполучених Штатів, на відміну від РФ.

"Варто зазначити, що Україна, не є членом НАТО, назавжди залишається вразливою для військового домінування з боку Росії. I це не залежить від того, що роблять Штати"- наводить його слова журнал The Atlantic, додаючи, що для Росії сусідня Україна має велике значення в числі основних інтересів, а для Вашингтона - ні.

На думку Обами, нерозуміння фундаментальних основ влади, а також в міжнародних зв'язках сприяє твердженням, що Росія займає на даний момент сильні позиції в Сирії і на Україні, завдяки військовій присутності в даних країнах. І це незважаючи на те. що Москва невтомно спростовує заяви про те. що російські війська присутні на території України.

"Справжня  сила в тому, що ви можете досягти бажаного без застосування насильства. У ті часи, коли Україна була зовнішньо незалежною, але її можна було смикати за мотузки, Росія була значно сильнішою" - добавив нинішній президент США.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь