Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У США порадили Києву перестати вірити в казки - на допомогу ніхто не прийде

"Україна не повинна зображати з себе "бідну принцесу", яку повинен врятувати "принц на білому коні" в особі європейських країн і США", - написало американське видання Forbes.

Києву слід перестати фантазувати і почати будувати свої відносини з Москвою на новому рівні, спираючись на реальність того, що відбувається. Дуг Бендоу, автор статті, стверджує, що українці нафантазували собі, що дуже скоро Захід прийде і врятує їх. Коли починаєш відкривати їм очі, впевнений автор, відразу ж сипляться звинувачення в дурості і його називають путінською маріонеткою.

Українцям не треба втрачати час, "зображуючи принцесу в біді", яка тільки й чекає коли її врятує "принц на білому коні", маючи на увазі Європу і США. На допомогу їй ніхто не прийде.

Перебуваючи в тривалому очікуванні, Україна стане неспроможною країною.

Хоч Києву і неприємно це чути, але Україна під контролем Росії цілком влаштовує США і Європу, так було тривалий час, так це і залишилося.

Крім того, європейці не хочуть затикати "чорну діру" в економіці України, а американці взагалі не замислюються над тим, існує Україна як держава чи ні.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь