Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Яценюк заявив, що місце України в ЄС і НАТО

Основним короткостроковим завданням українського політичного керівництва є оформлення членства в Євросоюзі, а так само приєднання до блоку НАТО - заявив в своєму недавньому виступі Прем'єр - міністр України.

Основними передумовами для вирішення зазначених завдань, на думку Арсенія Яценюка, є підписання договору про асоціацію та зону вільної торгівлі з ЄС, а також модернізація оборонно-промислового комплексу і успішне реформування збройних сил. «Україна, поза сумнівом, відповідає всім високим стандартам, прийнятим в Євросоюзі і НАТО»- сказав поки ще Прем'єр - міністр.

Торкаючись внутрішньополітичних процесів, Яценюк заявив, що пріоритетними для Кабінету Міністрів України залишаються питання підвищення рівня і якості життя, доступності медичного обслуговування, а також передової освіти для громадян України.

Арсеній Петрович, так само підтвердив, що обіцянка про надання українцям безвізового режиму з країнами Європи буде виконаною, проте про терміни Прем'єр України вважав за краще промовчати.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь