Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

EX.UA відновив роботу на новому домені

Найбільший в Україні файлообмінник EX.UA відновив роботу на новому домені. Інформацію про це засновники порталу розмістили на головній сторінці сервісу.

У повідомленні сказано, що після попередження про припинення роботи і продажу домену користувачі надіслали величезну кількість прохань поділитися інформацією про те, де тепер можна буде знайти збережені на ресурсі файли.

Відповідаючи на запити клієнтів, керівництво проекту повідомило, що файлообмінник продовжить роботу на новому домені FEX.NET (File EXchange Network), робота якого оптимізована під принципово нову платформу, що забезпечить більш зручне користування сервісом.

У повідомленні також сказано, що остаточна розробка нового функціоналу буде закінчена протягом найближчих 2 місяців. В тому числі будуть остаточно налаштовані нові сервера для зберігання файлів, і запущено хмару обміну матеріалами.

Також відновить роботу поштовий сервіс EX.UA. Всі власники поштових скриньок отримають той же функціонал на новому домені. Крім того, вони зможуть увійти в свої акаунти під старими логіном і паролем.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь