Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

AliExpress припинив безкоштовну доставку товарів в Україну

Представники китайського інтернет-рітейлера AliExpress заявили про припинення безкоштовної доставки товарів в Україну та Білорусь.

Дане нововведення набуде чинності з 7 лютого у відповідності з новою політикою компанії в області логістики по відношенню до України, Росії та Білорусі.

«Для Росії безкоштовна доставка залишається, якщо замовлення буде коштувати до 2 доларів. А для України і Білорусі тепер безкоштовної доставки не буде взагалі. Вона і раніше була не безкоштовною, але дуже дешевою, вартість якої була така мала, що продавець включав її у вартість товару і вона була практично не відчутна покупцеві», - заявили представники компанії.

Нововведення викликане відправкою безтрекових посилок, що було вигідно і покупцеві, і продавцю. Однак зрозумівши, що такі посилки неможливо відстежити, недобросовісні покупці почали вигравати суперечки вказуючи на те, що посилка так і не прийшла. Таким чином обдурити продавців встигли тисячі покупців.

«Тепер всі посилки в Україну і Білорусь повинні відслідковуватися, мати трек-номер. А це можливо тільки за рахунок підвищення вимог до умов доставки і відповідно подорожчання», — заявили в компанії.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь