Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Горе-матір виправдовує голодну смерть своєї дитини

Відома усій Україні історія обростає новими подробицями. Зі слів горе-матері, вона на 9 днів кинула своїх малюків через те, що не могла пересуватися, так як ноги не розгиналися. Такою інформацією поділилася жінка в Київському слідчому ізоляторі.

Жінка згадує, що приїхала в столицю ще 17-річною дівчиною. Незабаром вийшла заміж і народила своєму чоловікові двох дітей. Рік тому вона пішла від нього через те, що він нібито став наркоманом. Після чого зійшлася з чоловіком і народила третю дитину – доньку Софію. Напередодні жахливої трагедії Владислава зі своєю молодшою дочкою поїхала до бабусі свого цивільного чоловіка. Дворічна Анна і однорічний Данило залишилися замкненими в орендованій квартирі, так як з жінкою сталося лихо – «затиснуло» ногу. Лікарі відправляли на МРТ з підозрою на хребетну грижу, але та не встигла пройти обстеження, так як сильно скучила за малюкам й біль у нозі стихла. У початковій версії звучало, що дітей повинна була відвідувати колишня свекруха. Однак дівчина вже відхрещується від цих слів, стверджуючи, що ключі знаходилися тільки у неї і у її співмешканця.

Підсумком всієї цієї трагедії стала смерть однорічного Данила, який помер на третій день без їжі. Дворічну Анну дивом вдалося врятувати. Зараз вона зі своєю молодшою сестричкою перебувають в прийомній сім'ї. Молодшу Софію планує забрати її батько – співмешканець Владислави, а ось про старшу дівчинку так і не згадав рідний тато. Чиновники будуть клопотати перед судом про позбавлення батьківських прав і чоловіка Владислави, і її самої.

На даний момент слідство ще триває, дії матері перекваліфікували на умисне вбивство, санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь