Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Артисти з Дніпра підкорили шоу талантів в США

На американському конкурсі талантів America's Got Talent відомий танцювальний колектив з Дніпра Light Balancе «підірвав» зал своїм виступом. Відеоролик з відповідним номером українських артистів на офіційному каналі шоу в YouTube за кілька днів набрав близько 4-х мільйонів переглядів.

Light Balancе відомий своїми оригінальними комп'ютерними постановками, які хлопці використовують для супроводу своїх танцювальних номерів. У США на головній сцені країни дніпряни з перших секунд завоювали увагу всіх присутніх і журі. При цьому глядачі і судді протягом всього номера перебували в шоковому стані і дивилися на те, що відбувається з непідробним захопленням. Не відриваючи очей від номера танцювального колективу з України, журі з нетерпінням чекало розв'язки, а після номера ніхто зі складу суддів не став висловлювати своєї думки. Ініціативу взяла в руки ведуча шоу талантів США - Тайра Бенкс. Дівчина вийшла на сцену і натиснула заповітну золоту кнопку, що дозволило дніпровському колективу Light Balancе пройти в наступний раунд America's Got Talent.

Тепер молоді люди будуть боротися у фіналі американського конкурсу, де їх конкурентами стануть найталановитіші люди Америки і всього світу.

Примітно, в 2013 році дніпровський колектив брав участь в шоу «Україна має талант», завдяки якому хлопці з Light Balancе набули популярності в нашій країні.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь