Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Зниклу подружню пару вбив «шаман» з Чернігова

Співробітники правоохоронних органів затримали підозрюваних у вбивстві подружньої пари з Києва. Передбачуваними злочинцями виявилися двоє жителів Чернігівської області. Дану інформацію оприлюднили в прес-службі Нацполіціі.

Як повідомляється, увечері 13 червня в Києві пропала подружня пара - Ольга та Віталій Зубенко. Родичі загиблих забили тривогу, коли ті не вийшли на роботу. До пошуків молодих людей підключили київських волонтерів та активістів, які в соціальних мережах поширювали інформацію про зниклих.

Трагічні новини прийшли з Чернігівської області села Шаповалівка, де подружжя знайшли мертвими. Встановлено, що подружня пара вирушила в зазначений населений пункт до місцевого «шамана», який обіцяв молодим людям допомогти з їх проблемою (Зубенко не могли мати дітей). Під час зустрічі зловмисник разом зі спільницею вбив киян, після чого закопав їх біля ферми.

На слід злочинців вивів останній телефонний дзвінок подружньої пари. Поліцейські в ході розшукових заходів знайшли спільницю «шамана», яка вивела співробітників Нацполіціі на головного підозрюваного.

На даний момент слідство триває. Вбивцям загрожує від 15 років до довічного ув'язнення в місцях позбавлення волі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь