Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Чемпіонат Європи з боксу завершився тріумфом збірної України

Чемпіонат Європи з боксу, який в цьому році проходив в Харкові, завершився абсолютним тріумфом українських спортсменів. Боксери збірної України завоювали три золоті медалі, срібну і дві бронзові нагороди. Дану інформацію оприлюднила в соціальних мережах Юлія Світлична, губернатор Харківської області, посилаючись на результати чемпіонату.

Перше «золото» приніс Україні харків'янин Юрій Шестак, який у фіналі зустрівся зі спортсменом з Росії Габілом Мамедовим. Варто відзначити, що обидва учасники битви здавалися втомленими, адже за їх плечима було кілька поєдинків. У другому раунді український спортсмен опинився в стоячому нокдауні, проте за підсумками поєдинку судді віддали перемогу Шестаку.

Ще два «золота» для української збірної завоювали Олександр Хижняк, який виступав у ваговій категорії до 75 кілограм, і Віктор Вихрист (вагова категорія понад 91 кг). У поєдинку з азербайджанцем Камраном Шакшуварлі зустрівся Хижняк, при цьому перемогу полтавчанин отримав одноголосно. Вихрист бився за «золото» зі спортсменом з Великобританії - Фрейзером Кларком, якому український боксер завдав першої поразки на аматорському ринзі в кар'єрі британця.

«Срібло» дісталося Миколі Буценко (вагова категорія до 56 кілограм), він поступився перемогою англійцю Пітеру Мак Грейлу. Бронзові медалі отримали Дмитро Замотаєв і Євген Барабанов.

Всього в змаганнях взяли участь 260 боксерів з 39 країн.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь