Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

На Волині блискавка вбила двох дітей

На західні області України вчора, 29 червня, обрушилися сильні пориви вітру і зливи. В результаті негоди у Волинській області сталася трагедія - загинули двоє дітей внаслідок удару блискавки.

Як повідомляють представники управління ДСНС Волинського регіону, в результаті удару блискавки загинули 14-річна дівчинка і 11-річний хлопчик, які ховалася від шаленої негоди під деревом. За попередніми даними, діти доводяться один одному братом і сестрою. При цьому у відомстві зазначають, що за минулу добу пошкоджені деякі об'єкти інфраструктури, зокрема вітром частково зруйновані шиферні та металеві покрівлі майже на 60 приватних будинках і 36 об'єктах соціально-побутової сфери.

Варто зазначити, що у Львові блискавка також забрала життя двох людей. 30-річний місцевий житель разом зі своєю 9-річною дитиною намагалися сховатися від дощу під деревом, де їх і застала блискавка. Ще двом львів'янам вдалося дивом уціліти. На даний момент постраждалим надається необхідна медична допомога в одній з міських лікарень Львова.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь