Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

На Житомирщині під час аварії люди розкрадали пиво, поки співробітники ДСНС рятували водія

Днями в Житомирській області стався кричущий випадок, коли під час аварії місцеві жителі розкрадали товар, який випав з розбитої вантажівки, поки співробітники ДСНС рятували життя водія. Дану інформацію підтверджує відео, яке опублікували в соціальних мережах обурені очевидці події.

Як повідомляється, інцидент стався на трасі Київ-Чоп на території Житомирської області в останніх числах червня. Вантажний автомобіль MAN зіткнувся з машиною Mercedes, в результаті чого водія легкового авто притиснуло металевими частинами кузова. Шофер виявився в пастці, в зв'язку з цим на місці події працювали співробітники рятувальної служби, які намагалися звільнити чоловіка.

Банальна необережність на дорозі поповнила б статистику ДТП і залишилася б непоміченою громадськістю, якби дії місцевих жителів, які неспішно крали товар, який випав  з вантажівки, не зняли б обурені очевидці. В той момент поки рятувальники визволяли водія «легковика», мародери, залучаючи малолітніх дітей, розкрадали пиво.

Варто відзначити, що дані кадри викликали хвилю обурення у громадян. Багато українських користувачів соціальних мереж засудили таку поведінку людей, при цьому зазначивши, що до такого може довести тільки алкоголь і безмежна жадібність.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь